Foto: Stella Pictures
Foto: Stella PicturesVis mer

Harrys kjæreste er klar for bryllup

- Cressie kommer til å gifte seg med Harry, sier en kilde til Sunday Telegraph.

SEOGHØR.NO: En av verdens mest ettertraktede ungkarer, prins Harry (29), skal være klar til å gjøre forholdet til kjæresten Cressida Bonas (24) mer seriøst. Men så langt har Cressida vært lunken til planene.

Men den britiske avisen Sunday Telegraph melder nå at prinsens unge kjæreste endelig skal ha et ønske om å gifte seg.

- Cressie kommer til å gifte seg med Harry, sier en av hennes venninner til avisen.

Paret ble introdusert for hverandre i mai 2012 av Harrys kusine prinsesse Eugenie. Ifølge tidligere kilder har Harry lenge kjent seg klar for å binde seg og skaffe familie. Problemet har vært at Cressida har følt seg for ung for å slå seg til ro.

- Hun har følt at hun er alt for ung for å gifte seg og har blitt litt skremt av Harrys prat om ekteskap og om å slå seg til ro, sier en kilde til Sunday Telegraph.

Nå skal Harrys kjæreste derimot har forandret mening, spesielt etter at prins Harry reiste til Afhanistan for fire måneders militærtjeneste.

EKTESKAP: Prins Harry skal ifølge britiske tabloider ønske å gifte seg med kjæresten Cressida Bonas. Foto: All Over Press
EKTESKAP: Prins Harry skal ifølge britiske tabloider ønske å gifte seg med kjæresten Cressida Bonas. Foto: All Over Press Vis mer

Paret skal under den tiden hatt mye kontakt via telefon og da Harry kom tilbake til England hadde kjærligheten de to i mellom vokst seg sterkere. Blant annet ble de forrige uke sett sammen på en James Blunt-konsert, og dagen derpå så vitner paret på West End-musikalen The Book of Mormon.

Cressida Bonas er en velkjent ung kvinne blant sosieteten i London. Hun er datter til den kjente forretningsmannen Jeffrey Bonas og Lady Mary-Gaye Curzon.

Harry var nylig på statsbesøk i Australia. På vei hjem til Storbritania fikk prinsen spørsmålet om når han skulle gifte seg. Prins Harry bare lo av spørsmålet og byttet raskt emne.

LES OGSÅ:   - Bare flaks at Harry overlevde