- Harry vil søke på astronautskole

Prinsesse Dianas yngste sønn drømmer om å bli den første kongelige i verdensrommmet.

- VIL BLI ASTRONAUT: Ifølge avisen The Sun ønsker prins Harry å melde seg på NASAs astronautskole. Foto: All Over Press
- VIL BLI ASTRONAUT: Ifølge avisen The Sun ønsker prins Harry å melde seg på NASAs astronautskole. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britiske prins Harry har i flere år satset på en militær karriere, og gjør for tiden tjeneste som helikopterpilot.

Men ifølge The Sun drømmer -åringen om å fly enda høyere. Prinsen skal nemlig ha lagt planer for å søke seg inn på astronautskolen til den amerikanske romfartsorganisasjonen NASA!.

- Han ønsker å bli den første kongelige i verdensrommet. Hans strålende resultater fra militæret, gjør ham til en god kandidat. Han har snakket om dette i flere måneder, sier en kilde til The Sun.

Etter å ha fullført astronaut-treningen håper prins Harry ifølge avisen å få være med på en tur med det kommersielle romfartøyet til Virgin-milliardæren sir Richard Branson.

- Det er ikke noe sjanse for at han får gå på månen, men han har bestemt seg for å være med på en Virgin Galactic-tur, sier kilden til The Sun.

I tillegg til sin begeistring for å fly høyt, skal prins Harry ha begrunnet sitt ønske med at han i mange år har vært en fan av TV-serien Star Trek.

Talsmenn for det britiske hoffet sier til The Sun at de ikke har noen offisiell kjennskap til de påståtte romfartsplanene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Prins Harry er i slekt med sin nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer