TØFF TID: Prins Harry tok med kjæresten Cressida Bonas på teater etter at hun hadde vært i begravelse til sin stefar. Her er paret fotografert ved en annen anledning.  Foto: Stella Pictures
TØFF TID: Prins Harry tok med kjæresten Cressida Bonas på teater etter at hun hadde vært i begravelse til sin stefar. Her er paret fotografert ved en annen anledning. Foto: Stella Pictures Vis mer

Harry trøster kjæresten i sorgen

Forholdet mellom prinsen og Cressida er sterkere enn noen gang.

Publisert

SEOGHØR.NO: Ryktene om at forholdet mellom prins Harry og Cressdia Bonas var i ferd med å ta slutt, viser seg å være usanne. Forholdet mellom de to skal være sterkere enn noen gang.

I januar tok Cressidas stefar Christopher Shaw sitt eget liv, og hun har naturlig nok vært i dyp sorg. Harry har ifølge britiske medier vært hennes nærmeste støtte i denne vanskelige tiden.

I forrige uke tok Cressida og familien et siste farvel med stefaren. Senere på kvelden ble hun imidlertid observert på teater sammen med Harry. Prinsen ville få sin kjære på andre tanker, og inviterte henne på Cirque du Soleil i Royal Albert Hall.

- Det faktum at hun ønsket å være sammen med Harry etter en slik tøff dag viser hvor sterke deres bånd er, sier en kilde til The Mirror og legger til:
 
- Når de ikke så hverandre så mye i julen, spekulerte mange i at forholdet deres var over, men det er bare tull. De tilbringer mye tid sammen, og er veldig forelsket.

Mye ligger nå til rette for at det skal bli de to. Snart slutter prins Harry som helikopterpilot,
og flytter hjem til London, hvor han skal bli kongelig på «fulltid». Dermed kommer han nærmere sin kjære.

Danseren Cressida skal på sin side ha funnet ut at en artistkarriere ikke lar seg kombinere med et høyprofilert forhold, og har i stedet satset på en karriere innfor PR- og markedsføring i teaterverden.

LES OGSÅ: Madeleines eks har blitt pappa

 

  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer