FANT TONEN: Chelsy Davy skal ha besøkt Harry flere ganger den siste tiden. Foto: Getty Images
FANT TONEN: Chelsy Davy skal ha besøkt Harry flere ganger den siste tiden. Foto: Getty ImagesVis mer

- Harry og Chelsy sammen igjen

Prinsen og eksen møtes i hemmelighet...

SEHER.NO: Åtte måneder etter at Chelsy Davy (23) dumpet Prins Harry (24) på Facebook, skal det tidligere paret gjennom fem år, ha funnet tonen igjen. Det er det Daily Mail som melder.

Ifølge den britiske avisen har paret møttes flere ganger den siste tiden. Chelsy skal ha vært på besøk hos Harry i begge hans hjem i London, Clarence House og eiendommen i Shropshire.

Det er Harry selv som skal ha sørget for at møtene har funnet sted. Nå hevder kilder at de tidligere kjærestene ønsker å prøve på nytt.

- Harry og Chelsy er sammen igjen, men de tar alt veldig rolig og ligger lavt. De ønsker å ikke gå for raskt frem, sa en kilde ifølge Daily Mail.

- Chelsy synes medieoppmerksomheten er spesielt vanskelig å takle. De ønsker ikke å ha noe press på seg selv, og holder tingene foreløpig mellom seg. Du vil neppe se de feste sammen, men de har møttes i hemmelighet de siste få ukene for å snakke om fremtiden, og om de faktisk har en.

Prins Harry ble tidligere i sommer koblet til TV-reporter Caroline Flack, men skal ha fortalt Chelsy at han ikke har møtt noen han virkelig har fått følelser for etter bruddet.

Chelsy har blitt koblet til flere personer i sommer, både eiendomsutvikler Dan Philipson og nattklubb-eier Dominic Rose.

En talsperson ved det britiske hoff ønsket ikke å uttale seg i denne saken.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Det er slutt!