Harry mobbes for Pippa-flørt

Selv tar prinsen spøken enda lenger.

SOLDAT: Harry tjenestegjør for tiden i Afghanistan som annenpilot i et Apache-helikopter.  Foto: All Over Press
SOLDAT: Harry tjenestegjør for tiden i Afghanistan som annenpilot i et Apache-helikopter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  I september reiste prins Harry (28) til Afghanistan og sin andre tjenesteperiode i det krigsherjede landet. Etter planen skal Harry være der i fire måneder og tjenestegjøre som annenpilot i et Apache-helikopter.

Etter over en måned i frontlinjen har prinsen blitt godt kjent med sine soldatvenner. Han har også god kontakt med sine venner hjemme, blant annet Pippa Middleton (29). De to fant tonen under drømmebryllupet mellom prins William (30) og hertuginne Kate (30) i fjor.  Nylig sendte Pippa sin nye bok «A Year Of British Festivities For Family And Friends» ned til Harry i Afghanistan.

Boka gir folk partytips – og gaven har ikke gått upåaktet hen blant soldatvennene. De elsker å mobbe sin rojale kompis.

- Mange spøker en del med Harry, spesielt om hans forhold til Pippa. Soldatene kaller henne for Harrys kommende brud, forteller en kilde til avisa The Sun.

Det påvirker ikke prinsen.

- Harry elsker en god spøk, selv om det ham det går utover. Han kunne ikke motstå fristelsen og har lest flere kapitler fra Pippas bok høyt. Det har hevet moralen og ført til en god stemning, sier kilden.

Boken gir for øvrig blant annet tips om hvordan arrangere sekkeløp og lage partydekorasjoner – og er ikke en guide i hvordan man spiller nakenbiljard, slik Harry ble berømt for nylig etter en fuktig fest i Las Vegas.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se og Hør fant prins Harrys hemmelig Facebook-konto

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer