Harry kastet bombe

Prins Harry kastet tre røykbomber inn i et partytelt. Det gjør han ikke ustraffet!

DÅRLIG DAG: Prins Harry likte spøken sin, men setter neppe pris på kjeften som venter nå! Foto: AP/SCANPIX
DÅRLIG DAG: Prins Harry likte spøken sin, men setter neppe pris på kjeften som venter nå! Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Bombeprinsen!

SEHER.NO: Prins Harry har et notorisk dårlig rykte. Han har innrømmet hasj-røyking og er stadig fotografert i pinlige siyuasjoner. Både jenter og sprit er ofte involvert. Nå er han i trøbbel igjen.

Prinsen anklages for å ha ødelagt en bursdagsfest. Han skal ha kastet tre røykbomber inn i et partytelt. Det skapte panikk!

Det var Lucy Kent som feiret 21-årsdagen med gode venner da Harry slo til. Hele selskapet måtte ut på plenen for å få puste, skriver Daily Express.

- Festen skulle ha holdt på hele natten, men etter at Harry slapp disse giftige bombene ble alle tvunget ut, sier en av gjestene.

Harry forsikret alle om at røyken var helt ufarlig - selv om den var irriterende. Men gjestene syntes at prinsen hadde gått for langt!

- Han hadde åpenbart planlagt sin lille spøk i lang tid, og var synlig fornøyd selv, sier gjesten i Daily Express.

En talsmann for prins Harry beklager påfunnet, og understreker at utstyret ikke var militært. Hadde han stjålet røykgranater fra Forsvaret kunne spøken fått et langt mer utrivelig etterspill for den ville prinsen.

Prins Harry gjør ikke noe for å bedre sitt dårlige rykte:

- Han er alltid den første til å oppføre seg dårlig, og den første som blir full. Finnes det en fotene i nærheten er han alltid førstemann som blir våt. Det er bare sånn han er, sier en tidligere kolekamerat til Daily Express.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer