Harry henges ut i hjemlandet

- Ingen jobb, ingen kone og lever på overføringer fra kongefamilien.

SEXY PRINS: Prins Harry er umåtelig populær i hjemlandet. Her med hertuginne Camilla og hertuginne Kate. Foto: Rupert Hartley/REX/All Over Press
SEXY PRINS: Prins Harry er umåtelig populær i hjemlandet. Her med hertuginne Camilla og hertuginne Kate. Foto: Rupert Hartley/REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Prins Harry er i hardt vær etter at Buckingham Palace denne uka offentliggjorde at prinsen snart slutter i sin jobb i militæret.

Den britiske storavisa Daily Mail er ikke nådig når de omtaler prinsens kommende sabbatsår, hvor «feltarbeid» i Afrika står på programmet...

- Ingen jobb, ingen kone og lever på overføringer fra kongefamilien, skriver avisen i en kommetnar.

SLUTTER I MILITÆRET: Prins Harry har bare noen måneder igjen i militæret, så er han klar for feltarbeid og sabbatsår. Foto: REX/All Over Press
SLUTTER I MILITÆRET: Prins Harry har bare noen måneder igjen i militæret, så er han klar for feltarbeid og sabbatsår. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Prinsen trenger- i likhet med andre kongelige - også livvakter, og så mange som seks spesialtrente politifolk jobber på fulltid for å ivareta sikkerheten til prinsen, ifølge Daily Mail. 

Hans noe utsvevende jetsetliv med reiser over hele verden er også med på å dra kostnadene kraftig opp - også for de som skal sørge for sikkerheten rundt Harry.

For noen år tilbake dro Harry på fylletur til Las Vegas. Bildene av den nakne prinsen fra nachspielet med lokale jenter gikk verden rundt.

Mange kastet seg på hylekoret, men resultatet var at Harry ble enda mer populær, rett og slett fordi han var folkelig!

Blander inn Diana

Prinsen bor i dag gratis i en stor leilighet i Kensington Palace. Leiligheten er nylig pusset opp for 10 millioner kroner.

Og Daily Mail skriver at prinsen nyter godt av overføringer som stammer fra pappa Charles og fra bestemor, dronning Elizabeth.

SVALBARD: Prins Harry og Inge Solheim forbereder skituren til Nordpolen. Her trener de på Svalbard, før et helikopter henter de og setter de av på isen. Foto: Walking With The Wounded
SVALBARD: Prins Harry og Inge Solheim forbereder skituren til Nordpolen. Her trener de på Svalbard, før et helikopter henter de og setter de av på isen. Foto: Walking With The Wounded Vis mer

I tillegg arvet han en enorm sum av Diana, som ble utbetalt i fjor da han fylte 30.

Journalisten Michael Thorton i Daily Mail antyder også at om prinsesse Diana fortsatt hadde levd ville hun vært en av de første til å konfrontere Harry med hans skjebne...

Avisa klager også over at han ikke har en kone som kan rettlede han videre i livet.

Har folkets gunst

Prins Harry kan imidlertid trøste seg med at han er umåtelig populær både i England og resten av verden.

FÅR GJENNOMGÅ: Prinsens planlagte sabbatsår faller ikke i god jord i hjemlandet. Foto: All Over Press
FÅR GJENNOMGÅ: Prinsens planlagte sabbatsår faller ikke i god jord i hjemlandet. Foto: All Over Press Vis mer

Ikke minst har han en veldig høy stjerne blant soldater, ettersom han har lagt ned en betydelig jobb for å hjelpe skadde soldater videre i livet.

På lag med norske Inge Solheim

Prins Williams lillebror har sammen med nordmannen Inge Solheim engasjert seg sterkt i organisasjonen« Walking With The Wounded», som samler inn penger til skadde soldater og krigsveteraner.

De to kompisene har gått sammen til Nordpolen, og de la også lagt ut på en lang ekspedisjon til Sydpolen i slutten av 2013 sammen med skadde veteraner og Hollywood-kjekkasen Alexander Skarsgaard.

Begge ekspedisjonene er blitt filmet, og TV-seriene har blitt umåtelig populære over hele verden og vært med å skaffe oppmerksomhet for den gode saken.

Prinsesse Dianas yngste sønn har jobbet i militæret i 10 år. I England reises det nå en debatt om hvorvidt prinsen burde fortsette å gjøre en innsats for militæret, ettersom staten har lagt ned store ressurser i å utdanne prinsen til helikopterpilot.

Harry er uansett umåtelig populær, og vil nok raskt bli tatt i forsvar etter dette angrepet...

LES OGSÅ: Mette-Marit måtte ta fram paraplyen.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer