Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Harry har vært ulykkelig i lang tid

Ny biografi kaster lys over hertugparets avgjørelse om å trekke seg tilbake.

NY BOK: I den kommende biografien «Finding Freedom» får leseren et større innblikk i hertugparets beslutning om å trekke seg tilbake. Foto: NTB scanpix
NY BOK: I den kommende biografien «Finding Freedom» får leseren et større innblikk i hertugparets beslutning om å trekke seg tilbake. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Da det i begynnelsen av januar ble kjent at prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) planla å trekke seg tilbake som seniormedlemmer av den britiske kongefamilien, var flere raskt oppe med pekefingeren og mente at Meghan drev Harry vekk fra familien sin.

Overskriftene var uendelige, parallelt med anklagene om at Meghan sto bak avgjørelsen - ofte kalt «Megxit» - som 31. mars ble et faktum.

I en kommende biografi om hertugparet som har fått navnet «Finding Freedom», kommer det imidlertid frem flere detaljer rundt deres avgjørelse om å trekke seg tilbake.

Harrys beslutning

Den britiske tabloidavisen The Sun har nemlig vært i kontakt med en på innsiden av bokproduksjonen, som kan fortelle at en stor del av boken går med til å tydeliggjøre hva som egentlig skjedde bak kulissene i det som populært blir kalt «Megxit».

Der kommer det blant annet frem at prins Harry slett ikke er fornøyd med uttrykket, da det visstnok skal være svært misvisende.

- Ordet «Megxit», spesielt, har alltid gjort prins Harry sint. Det gir inntrykk av at valget om å trekke seg tilbake fra kongefamilien var Meghans. Sannheten er at Harry tok den avgjørelsen, hevder kilden overfor avisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer