VANSKELIG Å FORBEREDE: Hertuginne Meghan har fått gjennomgå etter at hun giftet seg med prins Harry. Nå mener kongehusekspert at hun ikke ble godt nok forberedt på det nye livet. Foto: NTB Scanpix
VANSKELIG Å FORBEREDE: Hertuginne Meghan har fått gjennomgå etter at hun giftet seg med prins Harry. Nå mener kongehusekspert at hun ikke ble godt nok forberedt på det nye livet. Foto: NTB ScanpixVis mer

Prins Harry og hertuginne Meghan:

- Harry feilet i å forberede henne

Hertuginne Meghans nye liv er tøffere enn man kunne forberede henne på.

Da Meghan Markle (37) i fjor giftet seg inn i den britiske kongefamilien og fikk tittel som hertuginne av Sussex, var hun nok til en viss grad forberedt på at livet ville endre seg drastisk.

Hun kom fra et liv som skuespiller i Hollywood, men fikk likevel leve et rimelig skjermet liv, noe som står i stor kontrast til hvordan hun lever i dag, hvor alle til enhver tid følger med på henne med argusøyne.

Meghan har blitt offer for enorm kritikk, som kongehuseksperter er redde for at skal føre til at 37-åringen møter veggen.

- På et tidspunkt begynner man å lure på hva som kan bli bristepunktet. Ja, hun gjør sitt beste, men det kan ikke være noe annet enn utrolig vanskelig å stå i alt dette, sa kongehusekspert og journalist Victoria Arbiter til Today tidligere denne måneden.

GIFT: Harry og Meghan av har avlagt sine troskapsløfter, og er nå mann og kone. Video: AP Vis mer

- Ble ikke jaget

Da hertugparet overvar premieren av Disney-klassikeren «Løvenes konge» i London forrige uke, skal Meghan ifølge Cosmopolitan ha uttrykt sine følelser om de mange kritikkstormene overfor rapperen Pharrell Williams (46).

Williams skal ha komplimentert betydningen av Meghan og prins Harrys forhold, da 37-åringen skal ha svart at «de gjør det ikke lett», og siktet til kritikerne.

Selv om Meghan helt sikkert ble gjort bevisst på hvilken oppmerksomhet som ventet henne da hun giftet seg inn i en av verdens mest konservative familier, mener kongehuseksperten Tim Ewart nå at det ikke var godt nok.

I et intervju med The Sun forteller Ewart at trykket rundt hertuginnen er langt mer voldsomt enn da hun spilte i suksesserien «Suits».

- Hun ble ikke jaget av paparazzifotografer, sier han, og legger til at det nesten er umulig å forberede en på livet som kongelig.

- Denne kongefamilien er alt annet enn hva hun kunne se for seg og det er veldig, veldig vanskelig for Harry, som det jo var for William og Kate, å forklare for intenst det er, fortsetter kongehuseksperten, som ifølge The Sun mener Harry feilet med å få frem hva Meghan hadde i vente.

Ewart forklarer videre at kongelige er mer presset en tidligere, spesielt med tanke på at de fleste nå har en smarttelefon med mulighet til å fange alt de foretar seg og hvert eneste ord de sier.

NYTT LIV: Selv om Meghan var på rød løper flere ganger i løpet av sin skuespillerkarriere, er livet noe helt annet nå. Foto: NTB Scanpix
NYTT LIV: Selv om Meghan var på rød løper flere ganger i løpet av sin skuespillerkarriere, er livet noe helt annet nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kongehusekspert og journalist Victoria Arbiter kom tidligere denne måneden med en oppfordring om å la 37-åringen være i fred, og heller la henne gjøre jobben som kongelig uten unødvendige forstyrrelser.

- Tidligere kunne Meghan, med sin kjendisbakgrunn, bruke en talsperson som kunne kommentere eventuelle rykteflommer. Når du er medlem av kongefamilien følger du derimot dronningens mantra, om at man «aldri skal klage og aldri forklare». Du må stå og se på mens verdens medier, sosiale medier og alle andre dømmer deg, sa kongehuseksperten.

LES OGSÅ: Derfor tjener hun ti ganger mer enn kong Harald

Bli abonnent på Se og Hør
spar 50%
Kun 249,- for 10 utgaverKJØP NÅ

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder