Harry får jente-nekt av ordføreren

Prins Harry oppfordres heller til å dra på sightseeing.

STRENG BESKJED: Borgermesteren i Gila Bend har gitt streng beskjed til prins Harry om å holde seg unna de lokale skjønnhetene.  Foto: All Over Press
STRENG BESKJED: Borgermesteren i Gila Bend har gitt streng beskjed til prins Harry om å holde seg unna de lokale skjønnhetene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britiske prins Harry (27) er for tiden i USA der han utdanner seg som pilot på militærhelikopteret Apache. Det meste av treningen foregår i California, men den siste tiden har prinsen tilbrakt mye tid i den kristne byen Gila Bend i Arizona.

Harry er kjent for sin store appetitt på både fester og jenter og blir nå advart av byens borgermester om å holde fingrene av fatet.

- Det er mange fedre her som vil gå til ekstreme tiltak for å beskytte døtrene sine. Vi har mange pene jenter her, og flere av fedrene vil ikke like en prins som har sex og drikker hele natten. Dette er ingen festby, men en rolig by med mange gode, kristne mennesker, sier Ron Henry til Daily Mail. 

I stedet for vill festing har borgermesteren et forslag til en annen aktivitet.

- Jeg vil råde prinsen til å se den vakre ørkenen i stedet, sier han.

Den single prinsen avsluttet sitt forhold med undertøysmodellen Florence Brudenell-Bruce (25) i august, og har tilbrakt flere netter sammen med ulike vakre kvinner i California.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Festet med mystisk brunette   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer