SAMMEN IGJEN: Us Weekly melder at prins Harry er blitt sammen med ekskjæresten Cressida Bonas. Foto: All Over Press
SAMMEN IGJEN: Us Weekly melder at prins Harry er blitt sammen med ekskjæresten Cressida Bonas. Foto: All Over PressVis mer

Harry fant tilbake til eksen

- Han er typen som trenger en pustepause før han prøver igjen.

SEOGHØR.NO: Prins Harry (30) og ekskjæresten Cressida Bonas (25) er sammen igjen. Det melder bladet Us Weekly.

TILBAKE I VARMEN: Bonas brøt med prinsen i april, men singeltilværelsen viste seg å være kortvarig. Foto: All Over Press
TILBAKE I VARMEN: Bonas brøt med prinsen i april, men singeltilværelsen viste seg å være kortvarig. Foto: All Over Press Vis mer

Paret brøt med hverandre etter to år sammen i april i år, men nå skal kjærligheten ha blomstret igjen.

Harry og Cressida tilbragte ifølge bladet både tirsdag og onsdag kveld sammen. Tirsdag kveld var de to til stede på en privat visning av spillefilmen «Sex Tape» på Odeon Cinema i London.

Dagen etter skal de to ha blitt observert dansende med hverandre under Harrys fødselsdagsfest i Clarence House.


Etter bruddet i april hevdet kilder at det godt kunne hende at Harry og Cressida ville bli sammen igjen ved et senere tidspunkt.

- Det er over, men jeg tror ikke det er over for godt. De støtte på noen vanskeligheter, som er grunnen til bruddet. Men Harry er typen som trenger en pustepause før han prøver igjen, sa en kilde den gangen.

Prinsen er blitt koblet til flere kvinner etter bruddet med Bonas, blant annet Camilla Thurlow, som er tidligere Miss Edinburgh.

LES OGSÅ: Sjokkbrudd etter to år

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.