Hertuginne Meghans halvbror:

- Harry er nestemann på slakterbenken

Meghans halvbror kom med steinhard kritikk av henne.

KRITISERES: Hertuginne Meghan får høre det av halvbroren. Foto: Evan Agostini / Invision / NTB
KRITISERES: Hertuginne Meghan får høre det av halvbroren. Foto: Evan Agostini / Invision / NTB Vis mer
Publisert

Siden skuespiller Meghan Markle (40) og prins Harry (37) giftet seg i 2018, i det som fremsto som et drømmebryllup på Windsor Castle, har det ikke manglet på kontroverser.

Meghan og Harry ble foreldre til lille Archie Harrison Mountbatten-Windsor (2) i 2019, og etter det paret opplevde som et massivt mediepress fra de britiske tabloidene, valgte de å si fra seg kongelige plikter og titler, og flytte til USA.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghans podkast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB Vis mer

Se og Hør har tidligere skrevet om Meghan og Harrys mye omtalte intervju med Oprah, der de blant annet kom med påstander om rasisme i det britiske kongehus.

Paret har siden fått en datter, Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor, og legens anbefalinger ble oppgitt som grunn til hvorfor den gravide hertuginnen ikke var til stede under begravelsen til dronningens ektemann prins Philip i 2021.

– Hun er falsk

Da hertuginne Meghans halvbror Thomas Markle Jr. (55) høsten 2021 sjekket inn i «Big Brother VIP»-huset i Australia, var han langt fra ferdig med de bitre pillene han tidligere har latt falle over sin søster.

SPEKULASJONER: Kjolen Meghan brukte under intervjuet med Oprah skapte spekulasjoner. Video: CBS Vis mer

Før Mehgan giftet seg med prinsen, gikk Markle Jr. ut og advarte Harry mot ekteskapet. I et intervju med Daily Mirror sa Markle Jr. at han var skuffet over søsteren, og mente hun hadde glemt alt om familien og kun var ute etter berømmelse:

- Hun har tydeligvis glemt alt om hvor hun kommer fra, og bryllupet med prins Harry har splittet familien vår.

GIFT: Prins Harry og Meghan Markle giftet seg i mai may 19, 2018, og fikk titlene hertug og hertuginne av Sussex. Foto: Neil Hall / UPI / Shutterstock / NTB
GIFT: Prins Harry og Meghan Markle giftet seg i mai may 19, 2018, og fikk titlene hertug og hertuginne av Sussex. Foto: Neil Hall / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer

Halvbroren la heller ikke skjul på at han er bitter over søsteren oppførsel, og mistenkeliggjorde hennes motiver:

– Meg liker å gi uttrykk for at hun er opptatt av humanitært arbeid, kommer overens med mennesker og er en vennlig person, men hun er ingen av de tingene overfor oss i familien. Hun gir verden sin absolutt beste opptreden nå. Hun er falsk.

ADVARTE PRINS HARRY: Thomas Markle Jr, bror til Meghan Markle, skal være med på «Big Brother VIP - Australia». Der sier han at han advarte prins Harry mot Meghan. Video Channel 7 Vis mer

Han fortsatte:

– Jeg har lest at Meg ønsker å være som Diana. Diana ble tilbedt av mennesker over hele verden. Hun ble elsket av de riktige grunnene. Det er det Meg ønsker, men jeg tror ikke det kommer til å skje. Hun er ikke så genuin som Diana, sa Thomas Markle jr.

Nye beskyldninger

Thomas Markle Jr. er vindusmontør og bor i Oregon. Da 55-åringen høsten 2021 sjekket inn i «Big Brother VIP»-huset i Australia, hadde han ikke blitt mer positivt stemt overfor søsteren. I skarpe ordelag levnet han ikke ekteskapet med den britiske prinsen rare sjansene.

MEGHANS BROR: Thomas Markle Jr. deltar i «Big Brother VIP» Australia 2021, og i traileren retter han hard skyts mot søsteren Meghan, hertuginnen av Sussex. Her fra et boksearrangement i 2019. Foto: MediaPunch / REX / NTB
MEGHANS BROR: Thomas Markle Jr. deltar i «Big Brother VIP» Australia 2021, og i traileren retter han hard skyts mot søsteren Meghan, hertuginnen av Sussex. Her fra et boksearrangement i 2019. Foto: MediaPunch / REX / NTB Vis mer

Allerede i diverse promovideoer fra «Big Brother VIP» presenterte han seg som Meghans Real Big Brother, og kom med mildt sagt saftige uttalelser om Meghans første ekteskap med filmprodusent Trevor Engelson (45).

- Mannen hun var gift med første gang, hun bare kjørte rett over ham og dumpet ham.

PRINS HARRY: Prins Harry snakket med Oprah i en serie med Apple. Vis mer

En av de andre deltakerne i programmet bemerket at «det høres svært kaldblodig ut», hvorpå Meghans bror nikket og svarte:

- Harry er neste mann ut på slakterbenken.

I en annen promovideo for programmet sa Meghans storebror:

- Jeg har sagt til prins Harry: Hun kommer til å ødelegge livet ditt. Hun er veldig overflatisk.

BEGRAVELSE: Kroppspråkssekspert kommenterte kontakten mellom prins William og prins Harry i begravelsen til prins philip Vis mer

Markle Jr. sa videre at han skal skrive et brev til søsteren, og med pennen i hånd forfatter han et brev som begynner med ordene: «Kjære Meghan og Harry …».

Kilder: Daily mail, Big Brother VIP Australia

LES OGSÅ: Hilsen fra Kate og William vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer