Donald Trump om Harry og Meghan:

- Harry blir lurt trill rundt

Donald Trump går hardt ut mot Harry og Meghan.

FÅR KRITIKK: Prins Harry og hertuginne Meghan får passet påskrevet etter nytt Trump-intervju. Foto: AP Photo/Peter Dejong/NTB
FÅR KRITIKK: Prins Harry og hertuginne Meghan får passet påskrevet etter nytt Trump-intervju. Foto: AP Photo/Peter Dejong/NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke fikk Donald Trump (75) og Piers Morgan (57) enorm oppmerksomhet etter at et klipp fra deres kommende intervju var blitt delt.

Det gjør den tidligere presidenten også nå, etter at ytterligere informasjon fra intervjuet er kommet fram.

Piers Morgan har som kjent gått hardt i strupen på prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) tidligere. Spesielt hardt har han gått ut mot sistnevnte. Nå følger Trump etter.

Ifølge New York Post forteller han nemlig i intervjuet at prins Harry er en skam som snudde ryggen til Buckingham Palace. Den tidligere presidenten hevder også at ekteskapet mellom Meghan og Harry, som giftet seg i 2018, ikke vil vare.

- Ikke fan

Han forteller også at han er enig med Morgan når det gjelder hertugparet av Sussex.

- Jeg er ikke fan av Meghan. Jeg er ikke fan, og var ikke det fra starten av heller. Jeg tror at stakkars Harry blir lurt trill rundt. Og jeg synes han er en skam og at hun snakket stygt om kongefamilien, spesielt dronningen, sier Trump.

Ifølge 75-åringen, skal han selv ha kommet godt overens med den britiske monarken, som han traff da han var president.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer