Donald Trump om Harry og Meghan:

- Harry blir lurt trill rundt

Donald Trump går hardt ut mot Harry og Meghan.

FÅR KRITIKK: Prins Harry og hertuginne Meghan får passet påskrevet etter nytt Trump-intervju. Foto: AP Photo/Peter Dejong/NTB
FÅR KRITIKK: Prins Harry og hertuginne Meghan får passet påskrevet etter nytt Trump-intervju. Foto: AP Photo/Peter Dejong/NTB Vis mer
Publisert

Forrige uke fikk Donald Trump (75) og Piers Morgan (57) enorm oppmerksomhet etter at et klipp fra deres kommende intervju var blitt delt.

Det gjør den tidligere presidenten også nå, etter at ytterligere informasjon fra intervjuet er kommet fram.

Piers Morgan har som kjent gått hardt i strupen på prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) tidligere. Spesielt hardt har han gått ut mot sistnevnte. Nå følger Trump etter.

Ifølge New York Post forteller han nemlig i intervjuet at prins Harry er en skam som snudde ryggen til Buckingham Palace. Den tidligere presidenten hevder også at ekteskapet mellom Meghan og Harry, som giftet seg i 2018, ikke vil vare.

STORMER UT: I traileren til intervjuet med Donald Trump i Piers Morgans nye program stormer tilsynelatende den tidligere presidenten ut. Video: TalkTV. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

- Ikke fan

Han forteller også at han er enig med Morgan når det gjelder hertugparet av Sussex.

- Jeg er ikke fan av Meghan. Jeg er ikke fan, og var ikke det fra starten av heller. Jeg tror at stakkars Harry blir lurt trill rundt. Og jeg synes han er en skam og at hun snakket stygt om kongefamilien, spesielt dronningen, sier Trump.

Ifølge 75-åringen, skal han selv ha kommet godt overens med den britiske monarken, som han traff da han var president.

- Hun likte meg, og jeg likte henne, hevder han videre.

RASER: Piers Morgan sluttet i programleder-jobb etter heftig kritikk av hertuginne Meghan. Nå har han gitt sitt første intervju siden da. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Han påstår også at presset rundt Meghan og Harry til slutt vil prege ekteskapet deres, og at de vil gå hver til sitt. Ifølge Trump kommer ekteskapet til å «ende stygt».

Harry og Meghan har på sin side ikke svart på den tidligere presidentens uttalelser i intervjuet.

Ut mot paret

Ifølge News Week er ikke dette første gang Trump har gått hardt ut mot hertuginne Meghan. I desember i fjor skal han ha uttalt at hun ikke viser respekt til dronning Elizabeth (96).

Også denne gangen skal han ha uttalt at han ikke er fan av den amerikanske hertuginnen.

I 2020 skrev han også på Twitter at USA ikke ville betale for parets sikkerhet, og at Meghan og Harry selv måtte dekke dette.

- Hertugen og hertuginnen av Sussex har ingen planer om å be den amerikanske regjeringen om sikkerhetsressurser. Privat finansierte sikkerhetsordninger er blitt gjort, het det den gang i en uttalelse fra hertugparets talsperson.

LES OGSÅ: - Kunne vært et blodbad

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer