Håret koster 3000 kroner dagen

Ektemannens frisør fikk kontroll på krøllene.

KLIPPEKAMERATER: Frisøren som er med til Asia har klippet prins William lenge. Hans manke har minket med årene, men kona sikrer travle dager for hårfønings-eksperten. Foto: All Over
KLIPPEKAMERATER: Frisøren som er med til Asia har klippet prins William lenge. Hans manke har minket med årene, men kona sikrer travle dager for hårfønings-eksperten. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hertuginne Kate (30) og prins William (30) er denne uka på offisielt besøk i Singapore. I det siste har det svirret graviditetsrykter rundt hertuginnen, men selv er hun mest opptatt av sveisen.

Kate har nemlig egentlig krøller, og det betyr trøbbel når det er 36 varmegrader og fuktig luft. Nå er det avslørt hvordan hun unngår uregjerlig hår som krøller og snor seg og står ut til alle kanter.


Hun har nemlig med seg en frisør døgnet rundt.

Amanda Cook Turner (50) har klipt ektemannen Prins William i en årrekke, og er ifølge Daily Mail med paret på Asia-turen.

– Amanda er ekspert på akkurat det Kate elsker: glossy og fønet hår som holder fasongen! sier en kilde til avisa.

Ekstrahjelpen koster 3000 kroner dagen pluss diett, men hoffet forsikrer at skattebetalerne slipper å betale for reisefølget.

– Frisøren er med som privat gjest, og de betaler selv alle kostnader! sier hertuginnens talsmann.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Kate besøker norsk øy

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer