Fyrstinne Charlene:

Hardt ut mot ryktene

Fyrstinnens familie uttaler seg.

FLYTTERYKTER: Det ryktes at foreldrene til fyrstinne Charlene skal flytte nærmere henne. Nå svarer familien på ryktene. Foto: Javad Parsa/ NTB.
FLYTTERYKTER: Det ryktes at foreldrene til fyrstinne Charlene skal flytte nærmere henne. Nå svarer familien på ryktene. Foto: Javad Parsa/ NTB. Vis mer
Publisert

Det har vært noen tøffe år for fyrstinne Charlene (44) av Monaco. I store deler av 2021 slet hun med alvorlig sykdom, og måtte oppholde seg på sykehus i hjemlandet Sør-Afrika.

Dette førte til at hun lenge ble borte fra offentligheten.

Nærmere familien

I mai 2021 ble hun operert for en øre-nese-hals-infeksjon, og kort tid etter gjennomgikk hun et bihuleløft og en bentransplantasjon. I september samme år besvimte hun, og måtte nok en gang bli innlagt på sykehus.

På grunn av sykehusinnleggelsene i Sør-Afrika fikk ikke fyrstinnen møtt ektemannen fyrst Albert (64) og tvillingene Gabriella og Jacques (8) på flere måneder.

KYSSET: Fyrsteparet overrasket på Norgesbesøk. Vis mer

Nå ryktes det ifølge Express at Charlenes foreldre planlegger å flytte nærme palasset i Monaco, for å se mer av familien.

Foreldrene Lynette (77) og Michael Wittstock (66) bor i byen Benoni i Sør-Afrika, men ryktene sier at de hadde planer om å flytte til en fransk villa i La Turbie, som skal ligge rett ved siden av fyrstedømmet i Monaco.

Foreldrene til Charlene har nå blitt tvunget til å avkrefte ryktene om at de skal flytte nærmere fyrstinnen, mannen og barna hennes.

Falske rykter

Ifølge News24 uttaler svigersøsteren til Charlene, Chantell Wittstock, at ryktene er falske.

- Michael og Lynette bor fortsatt i Benoni, og har ingen intensjon om å flytte til Monaco, legger hun til.

Til tross for den store avstanden er fyrstinnen fortsatt veldig nærme foreldrene sine. Charlenes foreldre var blant annet ved hennes side da hun var innlagt på den private klinikken i Sveits, skriver Express.

LES OGSÅ: Dette har aldri skjedd før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer