Hardt ut mot kongehuset

Paul Burrell er ikke fornøyd med prinsene William og Harry.

SNAKKER UT: Paul Burrell er opptatt med promoteringen av sin nye bok om prinsesse Diana. Her fra intervjuet med Good Morning America. Foto: All Over Press
SNAKKER UT: Paul Burrell er opptatt med promoteringen av sin nye bok om prinsesse Diana. Her fra intervjuet med Good Morning America. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Dianas tidligere butler, Paul Burrell, gir det britiske kongehuset det glatte lag og hevder de ikke har klart å bevare Dianas minne.


Burrell, som ble firkjent for anklagene om at han skal ha stjålet eiendeler tilhørende den avdøde prinsessen i 2002, går hardt ut mot prins William og prins Harry og hevder de gjør for lite for å hedre sin mor.


- Jeg hyller henne fortsatt. Hvem andre gjør det? Ikke kongefamilien, ikke eksmannen og ikke barna hennes, sa Burrell under et intervju med Good Morning America.


- Jeg føler meg moralsk forpliktet overfor prinsessen til å stå opp og si "dette er slik vi var". Dette er kvinnen som elsket dere så mye og som rørte millioner av mennesker verden over.


Paul Burrell reiser i disse dager rundt for å promotere sin nye bok om prinsesse Diana, som har fått tittelen "The Way We Were".

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer