Durek Verrett:

Hardt ut: - En sjarlatan

Durek Verrett får nok en gang kritikk for sine metoder.

KRITISERES: Durek Verrett har blitt ekspert i programmet «The Doctors» i USA. Uttalelsene hans der vekker harme. Foto: NTB scanpix
KRITISERES: Durek Verrett har blitt ekspert i programmet «The Doctors» i USA. Uttalelsene hans der vekker harme. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I midten av januar kom beskjeden om at prinsesse Märtha Louises (48) kjæreste, Durek Verrett (45), med sine påståtte evner, hadde klart å kapre seg en ny jobb som tv-ekspert, i det kjente CBS-programmet «The Doctors».

Nyheten gikk ikke upåaktet hen, og flere stilte seg kritiske til at den selvutnevnte sjamanen skulle være en del av tv-programmet. Blant dem, lege Wasim Zahid.

Han mente at Verretts spirituelle synspunkter hadde lite å gjøre i tv-programmet som fokuserer på helsemessige og medisinske problemer.

Mener alkoholismen kommer fra sinne

Bare om lag en måned etter at 45-åringen skapte overskrifter om at han mente at han forutså coronaviruset, vekker han oppsikt nok en gang.

Det gjør han i en nylig episode av det amerikanske talkshowet. På Instagram har han delt flere videosnutter fra episoden hvor man får ta del i et møte mellom Verrett og en kvinne med navn Meg Henley.

Under møtet deres skal 45-åringen prøve å hjelpe Henley, ettersom hun har slitt med alkohol og var villig til å prøve en alternativ behandling for alkoholismen.

- Jeg er en tørrlagt alkoholiker, men jeg hadde mye problemer med tilbakefall. Jeg har brukt alle ressursene mine og er klar for å prøve noe nytt, for en ny start og for mer hjelp, forteller hun til Verrett i tv-programmet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer