Hertuginne Meghan og prins Harry:

- Har vært forsøk fra begge sider

Til tross for de siste ukene skal ikke forholdet mellom de to brødrene ha blitt noe varmere.

ISFRONT: Forholdene innad i den britiske kongefamilien skal fremdeles være kjølige. Foto: Chris Jackson / PA Photos / NTB
ISFRONT: Forholdene innad i den britiske kongefamilien skal fremdeles være kjølige. Foto: Chris Jackson / PA Photos / NTB Vis mer
Publisert

Dronning Elizabeths begravelse er overstått og nå er prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) snart på vei hjem til California. Der har de bodd siden de trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter i 2020.

Det har lenge florert rykter om at forholdet mellom prins William (40) og lillebroren har vært kjølig. Ryktemølla fikk mer vann på seg etter at Harry og Meghan stilte opp i det mye omtalte intervjuet med Oprah Winfrey (68).

Der snakket Harry om at han ikke hadde mye kontakt med den nærmeste familien og hevdet blant annet at hans far, kong Charles (73), ikke tok telefonen når han ringte.

FULGTE BESTEMOR: Observante seere som fulgte kisten til dronning Elizabeth som ble fraktet til Westminster Hall onsdag 14. september, kunne se at det var noen i kongefamilien som skilte seg ut. Vis mer

Reiser hjem

Nå har Harry og Meghan tilbrakt tid i England i forbindelse med dronningens død, og har flere ganger blitt observert sammen med resten av familien. Blant annet tok hertugparet, sammen med prins William og prinsesse Kate (40) til Londons gater for å møte sørgende briter.

Det skal ha oppstått et håp om at dronningens dødsfall ville hjelpe med å bygge bro mellom de to brødrene. Det ser imidlertid ut som det ikke har skjedd. Hertugparet skal nå være på reise hjem til California, og en nær venn hevder at konflikten i familien ikke er fikset opp i.

Ifølge Daily Mail skal hertugparets venninne, Gayle King, ha uttalt seg om isfronten mellom William og Harry. Hun hevder at det skal ha blitt gjort forsøk på å reparere forholdet, til ingen nytte.

- Det har vært forsøk fra begge sider på å... gjøre ting riktig, sier King.

SANG: Kong Harald sang med under «God Save the King» i begravelsen til dronning Elizabeth i Westminster Abbey. Vis mer

- Vil alltid være kaos

Programlederen, som er en venn av Harry og Meghan, hevder videre at problematikk ikke er uvanlig i store familier.

- Store familien går alltid gjennom drama, det vil alltid være kaos. Det gjenstår å se om de kommer nærmere hverandre eller sklir lengre fra hverandre. Jeg aner ikke, sier King og avslutter:

- Jeg har ingen innsideinformasjon, men jeg vil fortelle deg dette: det var godt å se Harry stå med familien sin.

LES OGSÅ: - Jeg knakk sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer