Prins Nikolai:

- Har styrket familien

Den danske prinsen åpner seg om farens sykdom.

ÅPEN: Prins Nikolai åpner seg opp om fremtiden og sin fars sykehusinnleggelse. Foto: NTB scanpix
ÅPEN: Prins Nikolai åpner seg opp om fremtiden og sin fars sykehusinnleggelse. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I slutten av juli kom nyheten om at prins Joachim av Danmark (51) var innlagt på universitetssykehuset i Toulouse i Frankrike. Innleggelsen skyldtes en blodpropp i hjernen, meldte det danske kongehuset i en pressemelding.

Prins Joachim var som følge av blodproppen innlagt i en drøy uke, før han senere skal ha tilbrakt tid sammen med nær familie ved Château de Cayx - et fransk vinslott eid av dronning Margrethe (80).

Grevinne Alexandra (56) var tidligere gift med prins Joachim og er mor til hans to eldste sønner, prins Felix (18) og prins Nikolai (20). Tidligere i august uttalte hun sammen med sine to sønner at det hele kom som et sjokk for familien.

Nå har prins Nikolai nok en gang uttalt seg om farens innleggelse, denne gang i et intervju i forbindelse med hans 21-årsdag fredag denne uken.

Et sjokk

Til danske Se og Hør åpner nå den unge prinsen seg om farens plutselige innleggelse. I intervjuet erkjenner han at det hele kom som et sjokk, men røper også at det har kommet noe godt ut av det, tross alt.

- Hele situasjonen rundt min far har selvsagt sjokkert hele familien. Men, jeg føler at det har styrket oss som familie enda mer, og det har minnet oss på å verdsette hverandre, sier den unge prinsen til det danske ukebladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer