- Har snakket om sex med sønnen siden han var 10

Kronprinsesse Mette-Marit mener alle foreldre bør snakke med barna om sex. Men innrømmer hun overlater noe til kronprins Haakon.

ÅPEN: - Jeg snakker med sønnen min om det. Han er femten. Vi har snakket om temaet helt siden han var ti år, sier Mette-Marit, og oppfordrer andre foreldre til å gjøre det samme.
ÅPEN: - Jeg snakker med sønnen min om det. Han er femten. Vi har snakket om temaet helt siden han var ti år, sier Mette-Marit, og oppfordrer andre foreldre til å gjøre det samme. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forbindelse med den internasjonale aidskonferansen i juli neste år, ble Mette-Marit, som er spesialutsending for FNs aidsprogram, intervjuet på kinesisk TV.

I programmet på kanalen CCTV, fikk hun spørsmål om hun selv snakket om sikker sex med sine barn.

- Ja, det gjør jeg. De to yngste er selvfølgelig for unge, men jeg snakker med sønnen min om det. Han er femten. Vi har snakket om temaet helt siden han var ti år. Dette er noe foreldre bør lære barna sine før de kommer i puberteten, det mener jeg er helt avgjørende, sier Mette-Marit i programmet ifølge VG.


- Noen av de mer spesifikke diskusjonene rundt dette har jeg fått mannen min til å ta, sier Mette-Marit.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Flytter til London om noen dager

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer