<strong>SIGNERT AVTALE:</strong> Prins Harry og hertuginne Meghan bekrefter at de har signert en flerårig avtale med Netflix. Foto: NTB Scanpix
SIGNERT AVTALE: Prins Harry og hertuginne Meghan bekrefter at de har signert en flerårig avtale med Netflix. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hertuginne Meghan og prins Harry:

Har signert kjempeavtale

Seks måneder etter at hertugparet trakk seg tilbake fra den britiske kongefamilien har de skiftet beite og skal nå bli produsenter i Hollywood.

Publisert
Sist oppdatert

Onsdag blir det kjent at prins Harry (35) og hertuginne Meghan (39) har kapret seg nye karrierer i Hollywood.

Hertugparet har grunnlagt et foreløpig ikke navngitt produksjonsfirma, og signert en flerårig avtale med Netflix. Det melder flere utenlandske medier, deriblant Variety.

Netflix vil betale hertugparet for å blant annet lage dokumentarer, filmer og andre programmer.

Til tross for at man ikke skal se bort ifra at både Harry og Meghan vil opptre foran kamera, har sistnevnte gjentatte ganger gjort det klart at hun ikke har noen planer om å gå tilbake til skuespill.

NEI: Alt gikk ikke helt etter planen da Hertuginne Meghan Markle skulle hilse på en gammel venn på et veldedighetsarrangement. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Vil lage inspirerende innhold

Ifølge avisen vil alt hertugparet produserer være eksklusivt for Netflix. I en uttalelse til Variety bekrefter hertugparet samarbeidet med strømmetjenesten.

- Våre liv, både uavhengig av hverandre og som par, har gitt oss forståelse av kraften til den menneskelige sjel: For mot, stå på-vilje og behovet for tilknytning, heter det i uttalelsen.

Videre forklarer hertugparet at de ønsker å lage innhold som informerer, men som også gir håp.

<strong>VIL INSPIRERE:</strong> Hertugparet forklarer at de ønsker å lage innhold som informerer, men som også gir håp. Foto: NTB Scanpix
VIL INSPIRERE: Hertugparet forklarer at de ønsker å lage innhold som informerer, men som også gir håp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Som nybakte foreldre er det også viktig for oss å lage inspirerende familieprogrammer, fortsetter hertugparet.

Netflix virker også svært fornøyde med at hertuginne Meghan og prins Harry har valgt nettopp dem.

- Vi er utrolig stolte over at de har valgt Netflix som sitt kreative hjem, og vi er spente på å fortelle historier med dem som kan bidra til å bygge motstandsdyktighet og øke forståelse for publikum overalt, uttaler Netflix's administrerende direktør og konsernsjef, Ted Sarandos.

Det er imidlertid uvisst hvor mye Harry og Meghan vil få betalt av Netflix.

Nyheten om Netflix-avtalen kommer bare noen uker etter at det ble kjent at hertugparet hadde funnet seg et permanent sted å bo, etter flere måneder med husjakt. Det bekreftet blant annet en representant for hertugparet av Sussex.

- De har slått seg til ro i det rolige og private nabolaget, og håper dette vil bli respektert for både deres naboer, samt for dem som en familie, sa representanten til Hello Magazine.

BLIR LURT: 12 jenter er sikre på at de dater prins Harry i realityprogrammet «I Wanna Marry Harry». Video: Fox / Rød Løper Vis mer

Turbulent tid

Dermed kan det se ut til at paret endelig kan slå seg til ro i eget hjem, etter det som mildt sagt har vært ei turbulent tid.

De siste månedene har nemlig bestått av alt fra søksmål og utleverende bøker, til stor ståhei da de valgte å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter i mars.

Med det store rabalderet som har fulgt paret, følger også naturligvis lite privatliv. Blant annet har det flydd droner over huset paret tidligere bodde i en rekke ganger, og det har til og med gått så langt at sønnen Archie (1) har blitt snikfotografert.

<strong>GIGANTISK:</strong> Prins Harry og hertuginne Meghans nye hjem ligger godt skjermet fra offentligheten, og har god plass til det meste. Foto: Google Maps
GIGANTISK: Prins Harry og hertuginne Meghans nye hjem ligger godt skjermet fra offentligheten, og har god plass til det meste. Foto: Google Maps Vis mer

Nylig ble flere detaljer rundt den ville boligen avslørt, og det kan endelig se ut til at paret får litt mer fred og privatliv. Den gigantiske luksusvillaen i Montecito i California ligger nemlig i en avsidesliggende gate, godt skjermet fra offentligheten.

Ifølge Daily Mail er alle hus i nærområdet designet for å ha mest mulig privatliv, med lange oppkjørsler og store porter. I samme område bor også store stjerner som Oprah Winfrey (66) og Ellen DeGeneres (62).

LES OGSÅ: Detaljen som skapte hodebry

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer