Den britiske kongefamilien:

- Har satt sinnene i kok

Bildet vekker oppsikt på Twitter.

STERKE REAKSJONER: Flere på sosiale medier reagerer sterkt på et bilde i kroningens program. Foto: Chrs Jackson/Pa Photos/NTB
STERKE REAKSJONER: Flere på sosiale medier reagerer sterkt på et bilde i kroningens program. Foto: Chrs Jackson/Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

6. mai er det klart for en storslått feiring når kong Charles (74) offisielt krones til konge av Storbritannia og samveldet.

Forberedelsene til den store dagen er i gang, og nylig ble heftet med programmet for kroningen klar.

Programheftet inneholder også flere bilder av kongefamilien, deriblant et fra 2018, hvor prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) er inkludert.

Det får flere til å reagere sterkt.

- Ikke et godt trekk

Mange ventet trolig i spenning på om prins Harry og hertuginne Meghan ville ta turen fra USA til England for kroningsdagen.

Sussex-paret har nemlig ikke møttes etter at prinsen slapp selvbiografien «Spare» som inneholdt en rekke uheldige anklager mot kongefamilien.

Nylig kom nyheten om at prinsen kommer uten kona, men til tross for at Meghan blir hjemme, er hun inkludert i et bilde i programmet.

Bildet er tatt i en hage, og på en benk sitter kong Charles med prins George (9) på fanget. Ved siden av dem sitter dronning Camilla (75) med prinsesse Charlotte (7) i armkroken.

Bak dem står prinsesse Kate (41) med prins Louis (4) i armene, og ved siden av smiler prins William (40), prins Harry og hertuginne Meghan bredt til fotografen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer