Hertuginne Meghan:

Har reist tilbake til Canada

Hertuginne Meghan er tilbake i Canada, mens dronning Elizabeth, prins Charles og prins William avholdt krisemøte.

HAR REIST: Ifølge BBC har Meghan reist til Canada, hvor hertugparet tilbrakte de siste ukene for den overraskende kunngjøringen. Foto: Reuters / NTB Scanpix
HAR REIST: Ifølge BBC har Meghan reist til Canada, hvor hertugparet tilbrakte de siste ukene for den overraskende kunngjøringen. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag melder The Guardian at dronning Elizabeth innkalte prins Charles og prins William til krisemøte som følge av at prins Harry og hertuginne Meghan har kunngjort at de vil trekke seg tilbake fra sin rolle i kongefamilien.

Elizabeth har instruert sine rådgivere til å samarbeide med både britiske og kanadiske myndigheter for å klargjøre ekteparets nye roller.

Dette krever Elizabeth at skal skje i løpet av «noen dager, ikke uker», ifølge avisa.

Meghan har reist

Samtidig melder BBC at Meghan har reist tilbake til Canada, hvor hun og ektemannen har bestemt seg for å tilbringe store deler av året. Det er også der de har tilbrakt de siste ukene før kunngjøringen.

I Canada besøkte de venner og feiret jul med blant andre Meghans mor, Doria Ragland.

Det var onsdag kveld at ekteparet kunngjorde at de trekker seg tilbake fra sine roller som seniorrepresentanter for kongefamilien. Siden har det blitt rapportert om at kongefamilien skal ha blitt såret som følge av dette.

Ny rolle

Harry og Meghan har begrunnet avgjørelsen med at de ønsker seg økonomisk uavhengighet, samt at de vil veksle mellom å oppholde seg i Storbritannia og Nord-Amerika.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer