Prinsesse Madeleine:

Har reist fra Sverige - igjen

Prinsesse Madeleine er tilbake på amerikansk jord.

HJEMME IGJEN: Prinsesse Madeleine og familien rakk å delta på diverse arrangement i Sverige. Som her i forbindelse med prins Julians dåp. Foto: Shutterstock/NTB
HJEMME IGJEN: Prinsesse Madeleine og familien rakk å delta på diverse arrangement i Sverige. Som her i forbindelse med prins Julians dåp. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

De siste månedene har svenske prinsesse Madeleine (39) og familien fått enorm oppmerksomhet i Sverige, etter at de har tilbrakt det meste av sommeren der.

Det har dukket opp en rekke ferske bilder av dem på svensk jord, og de har naturligvis gått sin seiersgang i sosiale medier så vel som i pressen.

Prinsessa er nemlig til vanlig bosatt i Florida med ektemannen Chris O'Neill (47) og barna deres Leonore (7), Nicolas (6) og Adrienne (3).

- Tilbake i USA

39-åringen har de seinere åra fått enorm kritikk etter at hun gjentatte ganger ikke har vært til stede under kongelige begivenheter. Flere mener også at hun ikke representerer kongehuset i tilstrekkelig grad.

ENDELIG SAMMEN: Den svenske kongefamilien fikk endelig litt kvalitetstid sammen denne sommeren. Foto: Splash News/NTB
ENDELIG SAMMEN: Den svenske kongefamilien fikk endelig litt kvalitetstid sammen denne sommeren. Foto: Splash News/NTB Vis mer

De siste månedene har hun imidlertid blitt tatt imot med åpne armer av det svenske folk, og det er nok derfor kanskje trist at for flere at hun nå har reist avgårde igjen etter nesten tre måneder.

- Prinsesse Madeleine og hennes familie er tilbake i USA, sier Ulrika Näsholm ved hoffets kommunikasjonsavdeling ifølge Svensk Damtidning.

- JEG STREVER: Hennes Kongelige Høyhet prinsesse Madeleine røpet hos «Skavlan» at hun aldri har vent seg til å være i oppmerksomhetens sentrum. - Jeg strever med det, sa svenskeprinsessen. Video: NRK Vis mer

Prinsessa giftet seg i 2013 med den britisk-amerikanske forretningsmannen, og har flere ganger flyttet fram og tilbake mellom Sverige og utlandet etter den tid.

Madde har tidligere selv uttalt at hun stiller opp når det er behov.

- Ekstremt tøft

Prinsessa og og resten av familien hadde ikke vært i Sverige på halvannet år da de kom i sommer.

- Nå når jeg ser meg tilbake … Om noen hadde sagt til meg at vi måtte holde oss innendørs i fem måneder, knapt få gå ut, ha alle barna hjemme og hjemmeskole fra åtte til tre, vet jeg ikke om jeg hadde begynt å le eller gråte, sa Madeleine åpenhjertig i «Året med kongefamilien» før jul.

«Svenske Hollywoodfruer»-stjernen hadde svenskekongen som kavaler. Vis mer

Prinsessefamilien hadde da isolert seg store deler av året. Hun forklarte imidlertid videre at de hadde klart seg forholdsvis bra, ikke minst sammenliknet med mange andre familier.

- Men ser man på hele verden, har det vært ekstremt tøft og slitsomt for alle. Mange har mistet jobben sin, mange har blitt syke, mange har kanskje mistet en nær person eller et familiemedlem, sa prinsessa.

Smilene satt derfor løst da hun ble avbildet på svensk jord for første gang på 570 dager i sommer.

LES OGSÅ: Slik møttes fyrsteparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer