- Har på meg noe annet enn skidressen

Stivpyntet Aksel Lund Svindal og kjæresten Julia Mancuso nøt eventyrbryllupet.

GLI INN I MENGDEN: Julia Mancuso skrev på sin Twitter-side at hun skulle prøve å gli inn i mengden av kongelige. Foto: SCANPIX
GLI INN I MENGDEN: Julia Mancuso skrev på sin Twitter-side at hun skulle prøve å gli inn i mengden av kongelige. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skistjernen Aksel Lund Svindal var sammen med kronprinsparet Norges representanter i bryllupet til fyrst Albert og Charlene Wittstock lørdag ettermiddag.

Lund Svindal kom sammen med kjæresten, amerikanske Julia Mancuso, og begge to var mer pyntet enn det som vanlig er.

«Jeg har på meg noe annet enn skidressen. La lekene begynne.», skrev Lund Svindal på sin egen blogg, med et bilde av seg selv og kjæresten vedlagt.

Mancuso twitret om sitt eget outfit.

«Takket være Nicole Miller skal jeg prøve å passe inn i mengden av kongelige i en vakker kjole.», skrev hun.

Før paret reiste til Monaco, fortalte alpintstjernen at han var invitert i bryllupet gjennom bekjente.

- Jeg har blitt invitert gjennom bekjente. Det er vel sånn det ofte er i bryllup, man kjenner de som er der. Det er ikke noe mer hokuspokus enn det, fortalte han til God Kveld Norge.

Men Aksel har tidligere skrytt av gjestmildheten til fyrsten av Monaco.

«Jeg kan ikke tro hvor hyggelige og inkluderende de er og hvor mye av sin tid de gir. I forbindelse med et sent spagetti-måltid med fyrst Albert og Charlene på yachten deres, tenkte jeg at denne uken har vært uvirkelig.», skrev han tidligere på sin egen hjemmeside.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Jøss, har Madde tilgitt pappa?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer