Prins Harry:

- Har ødelagt forholdet

Kongehusekspert mener den offentlige skittentøyvasken ikke hadde falt i god jord hos prinsesse Diana.

ISFRONT?: Kongehusekspert mener at den nye Netflix-dokumentaren har ødelagt prins Harrys forhold til storebroren, prins William. Foto: Tolga AKMEN / AFP / NTB
ISFRONT?: Kongehusekspert mener at den nye Netflix-dokumentaren har ødelagt prins Harrys forhold til storebroren, prins William. Foto: Tolga AKMEN / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) har virkelig gjort sitt for å prege nyhetsbildet de siste dagene. Forrige torsdag var det premiere på dokuserien deres, «Harry & Meghan», på Netflix - og overskriftene om paret har bugnet i både norske og internasjonale nyhetsmedier.

Torsdag denne uken slippes de tre siste episodene av dokumentaren, og mandag ble det derfor sluppet en liten teaser på hva som venter seerne. Der kommer prinsen blant annet med et stikk mot sin eldre bror, prins William (40).

- De løy gladelig for å beskytte broren min, men de var aldri villig til å fortelle sannheten for å beskytte oss, sier Harry i et av klippene, og refererer dermed til både broren og det britiske kongehuset.

Nå har flere kongehuseksperter gått hardt ut mot Harry, og mener at prinsen skuffer sin avdøde mor, prinsesse Diana.

- Illojalt

Kongehusekspert Tom Bower har skrevet flere bøker om kongelige, og skrev blant annet en biografi om hertuginne Meghan tidligere i år.

Overfor Daily Mail er han skråsikker i sin sak.

- Det forræderske samarbeidet med strømmegiganten (Netflix, red.anm.) har ødelagt forholdet hans til William.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.