Har minnestund i bryllupet

Ett minutts stillhet under kronprinsbryllupet i Luxembourg.

BRYLLUPSFEBER: Kronprins Guillaume og grevinne Stephanié de Lannoy gifter seg i Luxembourg den 19. og 20. oktober. Foto: Kongehuset
BRYLLUPSFEBER: Kronprins Guillaume og grevinne Stephanié de Lannoy gifter seg i Luxembourg den 19. og 20. oktober. Foto: Kongehuset Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bryllupet mellom kronprins Guillaume (31) og grevinne Stephanié de Lannoy vil starte med ett minutts stilhet – til minne om brudens mor.

Det kom helt uventet og som et sjokk for grevinnen da hennes mor, grevinne Alix de Lannoy døde av slag i august – bare to måneder før datterens eventyrbryllup. Aliz de Lannoy ble 70 år gammel og etterlot seg åtte barn og ektemannen, Philippe de Lannoy (90).

Stephaniés mor var høyt elsket av sine nærmeste – og vil bli minnet på flere måter under det kommende bryllupet den 19. og 20. oktober.

- Vi begynner vielsen med ett minutts stillhet til minne om henne, fortalte kronprinsens forlovede på en pressekonferanse før bryllupet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjulte kjæresten i 3 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer