Meghan Markle:

- Har ikke snakket med moren siden to dager etter bryllupet

Doria Ragland skal ha prøvd å ringe, tekste og maile datteren - uten å nå igjennom.

MOR OG DATTER: Meghan og moren, Doria, har tidligere hatt et godt og nært forhold. Nå hevder RadarOnline at Doria ikke får tak i datteren. Her er de sammen i England like før bryllupet. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Meghan og moren, Doria, har tidligere hatt et godt og nært forhold. Nå hevder RadarOnline at Doria ikke får tak i datteren. Her er de sammen i England like før bryllupet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lørdag 19. mai satt en hel verden klistret til tv-skjermen for å se årets kongelige høydepunkt, nemlig bryllupet mellom den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36) og britenes prins Harry (33).

Og mange royalister felte nok en tåre da den tidligere «Suits»-stjernen ga sitt ja til sjarmøren Harry.

Men bare dager før vielsen opplevde Meghan enhver kommende bruds store mareritt: Familiedrama i kulissene.

Både hennes halvsøsken og hennes far, Thomas Markle, har den siste tiden skapt overskrifter i internasjonal presse, og kun fem dager før bryllupet kulminerte det hele med at faren hennes kunngjorde at han ikke ville bli å se i bryllupet.

I tillegg troppet Meghans ikke-inviterte, utvidede familie opp i England med massive kofferter, og nevøen hennes ble tatt med kniv på bryllupsnatten.

Saken fortsetter under bildet.

BRYLLUPSDAGEN: Doria Ragland og prins Charles slår av en prat på vei ut fra vielsen til Meghan og prins Harry den 19. mai. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPSDAGEN: Doria Ragland og prins Charles slår av en prat på vei ut fra vielsen til Meghan og prins Harry den 19. mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Iskald mot alle»

Og nå kan det se ut som at familieproblemene ikke vil stoppe med det aller første.

Skal vi tro RadarOnline.com, har nemlig Meghan ikke hatt noen som helst kontakt med sin mor, Doria Ragland, siden to dager etter bryllupet.

- Doria er sønderknust og nervøs. Hun føler Meghan stenger henne ute. Hun har ringt, tekstet og sendt mail, men har ikke hørt noe tilbake, hevder en kilde ifølge RadarOnline.

LES ALT OM PRINSEBRYLLUPET HER!

- Hennes største frykt, noe hun har kjent på helt siden Meghan fortalte at hun hadde forlovet seg med prinsen, er at hun aldri vil se eller høre fra Meghan igjen. Dette er klassisk Meghan. Hun er kongelig nå, og iskald mot alle - inkludert sin egen mor, utdyper kilden.

Saken fortsetter under videoen.

KYSS PÅ TRAPPA: Meghan og Harrys første kyss som mann og kone. Video: AP Vis mer

- Får ikke snakke om bryllupet

Nettstedet hevdet også nylig at den britiske kongefamilien ga Doria munnkurv etter bryllupet.

- Hun får ikke snakke om Meghan med mindre hun har klarert dette med kongefamilien først. De har fått henne til å skrive under en kontrakt, fortalte en annen kilde til RadarOnline.com tidligere denne uken.

Videre skriver nettstedet at Doria, som tidligere hadde et nært forhold til datteren, synes dette er forferdelig - fordi det betyr at hun ikke kan dele noe fra datterens store dag med venner og familie.

- Vennene har spurt henne hvordan bryllupet var, hvordan maten var og hvor lykkelig Meghan er. Alt Doria gjorde var å trekke på skuldrene. Hun sa ikke et eneste ord. Det er veldig trist, fortalte kilden.

Har ikke snakket på flere år

Fra før av har Meghan et anstrengt forhold til sine to halvsøsken, Samantha Grant (52) og Thomas Jr. Markle (51).

Samantha har selv sagt til svenske Expressen at hun ikke har hatt kontakt med sin berømte søster på tre år. Flere medier har imidlertid hevdet at de to ikke har snakket sammen på over ti år.

Likevel har ikke Samantha vært redd for å uttale seg om Meghan til pressen. Det hele startet i januar da Meghan reiste til India for å snakke om kvinners rettigheter og viktigheten av utdannelse for unge jenter. Den gang stilte halvsøsteren seg kritisk til Meghans engasjement.

Saken fortsetter nedenfor.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer

Skriver bok om søsteren

Samantha så også rødt da prins Harry skrøt av sin kommende hustru etter at de feiret jul sammen i Storbritannia, der han uttalte at kongefamilien er «familien hun aldri har hatt».

BEMERKET SEG I MEDIA: Samantha Grant kommer stadig med oppsiktsvekkende utsagn om sin berømte søster. Foto: NTB Scanpix
BEMERKET SEG I MEDIA: Samantha Grant kommer stadig med oppsiktsvekkende utsagn om sin berømte søster. Foto: NTB Scanpix Vis mer

52-åringen kom med krass kritikk mot Harry på Twitter, men har i ettertid reflektert over at prinsen muligens kan ha ordlagt seg feil i intervjuet med BBCs radioprogram «Today».

Samantha Grant er også godt i gang med å skrive en bok om halvsøsteren, som nå er blitt hertuginne av Sussex. Tittelen «The Diary of Princess Pushy’s Sister» har fått flere til å heve øyenbrynene, men i mars uttalte hun at dette kun er en arbeidstittel.

- Akkurat som man ikke skal dømme en bok ut ifra omslaget, skal man heller ikke dømme en bok ut ifra tittelen. Jeg tenkte at intelligente mennesker skulle være smarte nok til å forstå det, lese boken og si «aha, det var det den handlet om», sa hun til Expressen.

USIKKER: Meghans halvbror Thomas Markle Jr. ble ikke bedt i bryllupet den 19. mai. Han er usikker på hvorfor. Foto: Mega, NTB Scanpix
USIKKER: Meghans halvbror Thomas Markle Jr. ble ikke bedt i bryllupet den 19. mai. Han er usikker på hvorfor. Foto: Mega, NTB Scanpix Vis mer

Vil gjenoppta kontakten

I likhet med storesøsteren har også Meghans halvbror, Thomas Jr. Markle, vært synlig i media etter at den kongelige forlovelsen ble kjent i november i fjor.

I januar i fjor ble tobarnsfaren nemlig arrestert etter å ha rettet en pistol mot en kvinne, skrev Telegraph. Sheriffkontoret i Josephine County, Oregon, bekreftet hendelsen overfor nettstedet.

Han ble senere tiltalt for å ha siktet pistolen mot kvinnen, i tillegg til brudd på våpenloven.

Ifølge Lad Bible har ikke 51-åringen sett søsteren sin siden bestemorens begravelse i 2011, men forrige måned uttalte han til tv-programmet «Sunday Night» at han ønsket å gjenoppta kontakten med Meghan, ifølge News.com.

Rykter skal nemlig ha det til at forholdet mellom dem skal ha vært dårlig, uten at det er oppgitt noen grunn til hvorfor de ikke kommer overens lenger.

- Jeg visste ikke engang at vi hadde brutt kontakten, så jeg vil gjerne se henne igjen. Jeg vil gi henne en klem og fortelle henne hvor stolt jeg er, men jeg må jo nå reise ganske langt for å få gjort det, sa han i intervjuet.

Han mente også å ha svaret på hvorfor bryllupsinvitasjonen ikke har dukket opp i postkassa hans.

- Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke er bedt. Når går de ut? Ingen har vel adressen min uansett. Jeg er ganske vanskelig å få tak i, sa han lattermildt i intervjuet.

LES OGSÅ: - Må returnere bryllupsgaver for 77 millioner kroner