Har ikke rørt alkohol på hele turen

At hertuginne Kate er avholds på den offisielle reisen i Singapore, øker ryktestormen.

BARE VANN, TAKK: Hertuginne Kate har flere ganger takket nei til vin i løpet av Singapore-turen. Det har fått gravidryktene til å svirre.  Foto: Afp
BARE VANN, TAKK: Hertuginne Kate har flere ganger takket nei til vin i løpet av Singapore-turen. Det har fått gravidryktene til å svirre. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Verden venter i spenning på at det skal komme en arving i Storbritannia, og alt hertuginne Kate (30) gjør blir fulgt med argusøyne.

Hun og ektemannen prins William (30) er i disse dager på offisiell reise i Singapore, og prinsessen har ennå ikke rørt alkohol. 

To ganger har hun har skålt i vann for dronning Elizabeths diamantjubileum – noe som er meget uvanlig i kongelige kretser.

Da paret besøkte presidentpalasset i Singapore ble de servert en syvretters middag, og William hygget seg med Bordeaux-rødvin. Kate skjøv derimot elegant vekk hvitvinsglasset som var plassert foran henne – og ble umiddelbart servert vann.

- Det er klart at det er en rojal bolle i ovnen, skriver kjendisbloggeren Perez Hilton.

Britiske hoffeksperter har hele veien hevdet at William og Kate vil vente med barn til etter at feiringen av dronning Elizabeths 60-årsjubileum som monark er over, for ikke å stjele oppmerksomhet fra dronningen.

Nå går jubileumsåret mot slutten, og skulle Kate være gravid nå vil babyen komme først i 2013.

Akkurat slik som dronning Elizabeth (86) skal ha ønsket det!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer