Leah Isadora Behn:

- Har ikke planlagt at det skulle skje

Märtha Louise og Ari Behns mellomste barn gjør det stort i sosiale medier.

PRINSESSEDATTER: Leah Isadora Behn dukket opp på Vixen Awards 2021. Vis mer
Publisert

Fredag 22. oktober gikk årets Vixen Awards av stabelen, og blant vinnerne var Leah Isadora Behn (16). Hun har slått seg opp som influenser innenfor skjønnhet, og kunne altså ta med seg prisen for årets influenser i skjønnhetskategorien.

Behn dukket for aller første gang opp på rød løper i oktober, og under Vixen gjorde hun det igjen. Denne gang antrukket i en isblå kjole med fjærpryd fra designeren THS.

Hun kunne da avsløre til Se og Hør at det var mamma, prinsesse Märtha Louise (48), som hadde ordnet med antrekket.

- Jeg klarte ikke helt å finne hva jeg hadde lyst på i hodet mitt, så mamma tekstet designeren, så fikset hun dette. Jeg hadde en idé om hva jeg ønsket, og forklarte det, så ble det dette, sa hun.

VIXEN: Leah Isadora Behn vant prisen for Årets influencer: Beauty og takket blant annet faren Ari Behn i sin takketale. Vis mer

- Litt stress

Leah Isadora har de siste åra opparbeidet seg en solid følgerskare i sosiale medier. På Instagram-kontoen følges hun av 70 000, og på TikTok av hele 105 000. I tillegg går hun første året på videregående, og å kombinere skole med influensing er ikke bare-bare.

- Det er litt stress. Det er veldig hyggelig, og jeg elsker det jeg driver med. Alt har bare kommet av seg selv, jeg har ikke planlagt at det skulle skje, det har bare skjedd. Men det går ganske greit, sa 16-åringen.

Det er altså noen hektiske dager for 16-åringen, som bruker mye tid på å lage sminkevideoer.

- Det kan være litt vanskelig å få tid til alt. Med videregående er det litt ekstra jobb. På TikTok er det ganske chill, der poster jeg bare hva jeg tenker på der og da, det er ingen struktur. På Instagram kan det være litt vanskelig, der er det litt mer stress. Men det går greit, tror jeg. Det går.

FORFULGT: I «Märtha» på TV 2 snakker prinsesse Märtha Louise ut om forholdet til Ari Behn. Hun beskriver den første tida som «ganske spesiell», og forteller at de ble forfulgt 24 timer i døgnet. Programmet har premiere på TV 2 7. april. Video: TV 2 Vis mer

Familien setter ned foten

Innimellom dukker også familien opp i hennes kanaler, særlig mamma og lillesøster Emma Tallulah Behn (13), men det er ikke alltid de er like villige til å la seg filme av den mellomste av søstrene.

- Det er noen kleine ting de ikke vil være med på. Noen ganger kan jeg si «la oss lage familie-TikTok», og da sier mamma nei, eller at hun ikke er klar, ikke nå, sier hun lattermildt.

Lillesøster Emma Tallulah har gjennom åra gått i mammas fotspot, og er i dag en svært aktiv rytter. Storesøster Maud Angelica Behn (18) er både kunstner og forfatter.

LES OGSÅ: - Kongefamiliens hemmelige våpen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer