Kong Harald:

- Har ikke møtt Märthas kjæreste

Uttalte seg om datterens ferske forhold for første gang.

BYGDØY: Kongen uttaler seg for første gang om Durek Verrett. Video: Madeleine Liereng. Reporter: Ruben Pedersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ettermiddag møtte kong Harald pressen idet han skulle embarkere kongeskipet Norge, på Bygdøy i Oslo.

Det var i den forbindelse at han fikk spørsmål om prinsesse Märtha Louises nye kjæreste Durek Verrett.

- Har kongen møtt prinsessens kjæreste?

- Det har vi ikke, sier kong Harald til Dagbladet.

- Ser kongen frem til å møte ham?

- Ja, det får vi tro. Vi får se.

SJAMAN: Amerikanske Durek Verrett er Prinsesse Märtha Louise sin nye kjæreste. Dette vet vi om ham. Vis mer

På plass i Oslo

Dette er altså første gang kongen uttaler seg om datteras forhold. Helt siden søndag kveld har prinsesse Märtha Louises (47) forhold fått enorm oppmerksomhet i norsk presse.

Prinsessen avslørte selv at hun hadde funnet lykken med den selverklærte «sjamanen» Durek Verrett (44), og begge har erklært sin kjærlighet for hverandre på sine respektive Instagram-kontoer.

I NORGE: Prinsesse Märtha Louises nye kjæreste, Durek Verrett, er i Norge for første gang etter at de avslørte kjærestenyheten. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Mandag kveld avslørte Durek Verrett i en direktesending på Instagram at han kom til Oslo i dag, tirsdag, og at hans nye svigerforeldre elsker ham.

- Jeg flyr hit med niesene mine, og jeg gleder meg til at de skal få se kulturarven vår. Märthas foreldre elsker meg, og jeg elsker dem. De er gode sjeler, sa han i direktesendingen mandag.

Når Verrett eventuelt får møte kongeparet, er ikke kjent.

Da Verrett ankom Gardermoen tidligere i dag, var han svært hemmelighetsfull om oppholdet i Norge. 44-åringen kunne likevel avsløre overfor den oppmøtte pressen at han skal feire 17. mai sammen med prinsessen.

- Vi skal være i Oslo, uttalte han.

STORT OPPMØTE: Store deler av pressenorge ville ha en bit av Durek Verrett da han landet på Gardermoen i dag. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
STORT OPPMØTE: Store deler av pressenorge ville ha en bit av Durek Verrett da han landet på Gardermoen i dag. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

På spørsmål om han hadde møtt kong Harald (82) og dronning Sonja (81), svarte han:

- Ikke foreløpig, men jeg ser fram til det.

44-åringen bor og jobber til vanlig i Los Angeles, og har den siste tiden jobbet sammen med prinsessen med et foredrag med fokus på selvrealisering, et foredrag de skal holde i Norge og Danmark i mai.

LES OGSÅ: Her er prinsesse Märtha Louise sine menn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer