Har ikke blitt avbildet med mannen på fem år

Historien om prinsesse Carolines kjærlighetsliv er full av tårer, tragedier og tvilsomme menn.

GIFT PÅ PAPIRET: Prins Ernst August og prinsesse Caroline har ikke blitt fotografert sammen siden sommeren 2009. Foto: All Over Press
GIFT PÅ PAPIRET: Prins Ernst August og prinsesse Caroline har ikke blitt fotografert sammen siden sommeren 2009. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For snart fem år siden, den 27. juni 2009, ble ekteparet prinsesse Caroline og prins Ernst August fotografert sammen for foreløpig siste gang, i forbindelse med en sprangridningskonkurranse i Monaco.

Det ble da bemerket at paret holdt en meget kjølig avstand til hverandre - og en snau måned senere ble de to observert sammen for siste gang. Ifølge fotobyrået Eyedea var det da datteren Alexandras feiret sin bursdag at de var sammen for datterens skyld…

Senere skal Caroline og datteren ha flyttet fra Ernst August og familieleiligheten i Paris – til en leilighet i Clos St. Martin i Monte Carlo.

Kilder sentralt plassert i fyrstedømmet kunne fortelle at Caroline allerede i juni 2010 flyttet fra ektemannen.

Under julehøytiden samme år ydmyket skandaleprinsen sin kone på det groveste, da han på en romantisk ferie i Thailand flørtet og kysset med en ukjent brunette i full offentlighet.

Saken fortsetter under faksimilien av Se og Hørs eksklusive sak fra 2010.

 

Har ikke blitt avbildet med mannen på fem år

Skilsmisserykter

Sjokkbildene av utroskapen gikk verden rundt - og ydmyket prinsessen. Verken Caroline, Ernst August eller talsmenn i fyrstedømmet har kommentert ekteskapsskandalen.

Men de fleste monegaskere er ikke i tvil: Prinsessens 15 år lange ekteskap med den tyske prinsen er nå i prinsippet over.

Flere franske og tyske medier har i lengre tid også spekulert i om en skilsmisse er like rundt hjørnet.

Sjokkekteskap

Den tragiske kjærlighetshistorien med Ernst August er bare en av mange for 52-åringen. Bare 21 år gammel sjokkerte Caroline fyrstefamilien og monegaskerne da hun giftet seg med den 17 år eldre franske playboyen Philippe Junot (69). Ekteskapet endte bare to år senere – i 1980.

Noen år senere forelsket prinsessen seg i Ingrid Bergmans sønn, Robertino Rosselini (59). De to forlovet seg raskt. Men bare noen måneder senere var forlovelsen brutt. Caroline var ulykkelig igjen…

Hun hadde arvet sin berømte mamma Grace Kellys vakre utseende, og levde et liv i rikdom og luksus. Men Caroline manglet det viktigste i livet: Den store kjærligheten.

Tragisk død

Så – i 1983 – giftet prinsessen seg igjen, med våghalsen Stefano Casiraghi. Prinsessen slo seg til ro med italieneren, og paret fikk tre barn på kort tid. Endelig hadde hun funnet lykken.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIGE TIDER: Caroline fikk barna Charlotte, Andrea og Pierre med Stefano Casiraghi. Foto: All Over Press
LYKKELIGE TIDER: Caroline fikk barna Charlotte, Andrea og Pierre med Stefano Casiraghi. Foto: All Over Press Vis mer

Men etter bare syv år inntraff tragedien. Fartsglade Stefano hadde i en årrekke deltatt i båtrace. Under et løp utenfor Monaco gikk båten rundt, og Stefano omkom.

Caroline var utrøstelig, og isolerte seg med barna i en liten landsby. Det tok mange år før hun maktet å delta i det offentlige liv igjen.

Mishandling

Ni år etter Stefanos tragiske død giftet Caroline seg for tredje gang – med prins Ernst August. Kun to måneder etter bryllupet fødte hun datteren Alexandra. Ikke akkurat kongelig etikette…

Det viste seg raskt at ikke alle gode ting var tre i prinsessens kjærlighetsliv. I løpet av ekteskapet har Ernst August blitt kjent som skandaleprinsen med alvorlige alkoholproblemer, og et voldsomt temperament. Blant annet brakk han nesen på en kameramann – og ble dømt for mishandling av en hotelleier.

Saken fortsetter under faksimilen.

Har ikke blitt avbildet med mannen på fem år

Caroline er også blitt fotografert med store blåveiser – noe som har ført til rykter om konemishandling.

Året etter bryllupet lagde Ernst August en diplomatisk skandale, da han urinerte på den tyrkiske paviljongen under Expo 2000.

Til tross for at ekteparet ikke har blitt avbildet sammen på snart fem år drøyer det med en eventuell skilsmisse.

Det er det flere grunner til.                                                        

Blir ikke enige

Ifølge italienske medier skal en viktig årsak være av økonomisk art. Caroline og skandaleprinsen klarer ikke å bli enig om hvordan de skal dele formuen. Spesielt skal parets imponerende vinsamling være en kime til konflikt.

Saken fortsetter under faksimilen.

Har ikke blitt avbildet med mannen på fem år

Felles datter

Caroline og Ernst August eier også flere eiendommer i Paris og Monaco, og har en rekke investeringer sammen etter 15 års ekteskap.

En mulighet er at de to forblir gift på papiret – men lever sine liv hver for seg.

Caroline ble gift for tredje gang da hun sa ja til Ernst August i 1999. Parets felles datter, prinsesse Alexandra er den eneste av Carolines fire barn som har en kongelig tittel.

Flere kongeeksperter frykter derfor at en skilsmisse vil skade monarkiet i miniputtstaten.

LES OGSÅ: - Da jeg var liten levde jeg i et helt eget univers

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer