HETSES: Prinsesse Madeleines kropp har endret seg siden bryllupet til søsteren i juni (bildet til venstre). Men nå opplever den vakre prinsessen hets for bildene som ble tatt i New York i helgen (bildet til høyre). Foto: All over press
HETSES: Prinsesse Madeleines kropp har endret seg siden bryllupet til søsteren i juni (bildet til venstre). Men nå opplever den vakre prinsessen hets for bildene som ble tatt i New York i helgen (bildet til høyre). Foto: All over press Vis mer

- Har hun spist for mye søppelmat i New York?

Akkurat da lykken smilte til prinsesse Madeleine igjen, hetses hun i hjemlandet for disse bildene.

Publisert
SEHER.NO: Etter et år med brudd med forloveden og en rekke skandaler i det svenske kongehuset, ble det for to uker siden kjent at prinsesse Madeleine (28) hadde funnet seg en ny mann i New York.

Siden da har hun stadig blitt observert smilende med fortningsmannen Christopher O’Neill, og på forsiden av onsdagens Aftonbladet blir de to sett kyssende til tittelen «Kiss me, Chris. Nå våger Madeleine å vise sin kjærlighet åpenlyst»..

Men selv om lykken nå ser ut til å smile til prinsessen igjen, er det ikke bare hyggelige ting å lese om for henne i hjemlandets nettaviser.

For etter at hun ble avbildet med blant annet Donald Trump på Røde Kors-ballet på Mar-a-Lago-hotellet i Palm Beach i Florida i helgen, rettes det masse hets mot prinsessen vekt på ulike debattforum på nettet.

«Hun har blitt rund nå, og på det ene bildet ser hun faktisk gravid ut. Og hvorfor samme frisyre alltid?», «Er dette et ulykksalig bilde, eller ser Madeleine ut slik som dette nå?», «Madeleine har kanskje spist for mye søppelmat i New York. Hun må ha lagt på seg flere ekstra kilo. Klærne er heller ikke fine og håret har hun ikke gjort noe med. Men det holder kanskje i USA,» er noen av kommentarene som ligger på en av de svenske nettavisenes saker om Trump-møtet.

At prinsessen har forandret seg siden bryllupet til kronprinsesse Victoria og prins Daniel i sommer er det liten tvil om. Men prinsessen får også mye støtte etter de slemme kommentarene.

«Hva er feil med å være litt rund og ha kvinnelige former?» spør én, «Hun er ikke det minste rund, men hun er pen og høyst normal. Derimot er kanskje ikke klærne hennes ikke så smigrende. Dere som påpeker hennes vekt har sjuke kroppsidealer», skriver en annen.

«Fy så slemme dere er!» slår en tredje fast.

Heldigvis har nok den vakre prinsessen langt hyggeligere ting å tenke på i New York, kyssende på Christopher
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er retusjert bort fra enhver virkelighet


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer