SPARSOM: Kate går i hovesak for gjenbruk når hun representerer i kraft av sin hertuginnerolle.
SPARSOM: Kate går i hovesak for gjenbruk når hun representerer i kraft av sin hertuginnerolle.Vis mer

Har hertuginnen shoppestopp?

Hertuginne Kate har gått stort sett for gjenbruk siden hun ble mamma. Stem om du synes hun kler kjolene best før eller nå!

SEOGHØR.NO: Helt siden bryllupet med prins William har hertuginne Kate blitt hyllet for klesstilen sin.

Hun er en mester i gjenbruk, og har en egen evne til å finne lekre kupp i rimelige kjedebutikker. Hun handler også på salg, og signaliserer dermed ut at hun ikke sløser bort de rojale pengene hun har fått tilgang til.

Hertuginnen holdt seg også til et sparsommelig budsjett da hun var gravid. Gjennom hele svangerskapet så vi eksempler på smart styling fra Kate.

Hun kledde seg gjerne i kåper med høyt liv, som hun hadde flere av i klesskapet fra før. Minst to av dem var  innom sydamen for å bli tilpasset den voksende magen.

[views:embed:node_embed:block:69437]

[views:embed:node_embed:block:69433]

[views:embed:node_embed:block:69438]

Mange endrer fasong etter at de får barn. Kate kom imidlertid fort tilbake i toppform, og passet dermed raskt sin gamle garderobe. Det har hun også benyttet seg av. De aller fleste gangene hun har representert i offisiell sammenheng etter at hun ble mamma, har hun dukket opp i klær hun også brukte før svangerskapet.

GJENBRUK: Alle disse kjolene har Kate brukt den siste tiden, men alle har også vært brukt ved tidligere anledninger.
GJENBRUK: Alle disse kjolene har Kate brukt den siste tiden, men alle har også vært brukt ved tidligere anledninger. Vis mer

I 2014 har Kate representert tre ganger. To av disse gangene så vi kjoler vi har sett før. Det samme skjedde da hun og prins William var på en offisiell filmvisning like før jul.

FLYTTET KNAPPER: Hertuginnen hadde fått flyttet knappene fem centimeter til siden for å utvide den dobbeltspente Joseph-kåpen før et besøk i Gloucestershire i mars i fjor.

 Foto: All Over Press
FLYTTET KNAPPER: Hertuginnen hadde fått flyttet knappene fem centimeter til siden for å utvide den dobbeltspente Joseph-kåpen før et besøk i Gloucestershire i mars i fjor. Foto: All Over Press Vis mer