Prins Harry:

- Har gått til behandling for hårtap

Flere britiske og amerikanske medier hevder at prins Harry har avlagt et besøk hos en prestisjetung klinikk.

SKAL HA FÅTT HJELP: Flere utendlanske medier hevder at prins Harry har fått behandling for hårtapet sitt. Foto: NTB Scanpix
SKAL HA FÅTT HJELP: Flere utendlanske medier hevder at prins Harry har fått behandling for hårtapet sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært mye skriverier om hertuginne Meghan (38) og prins Harry (35) etter at de i januar kunngjorde at de trekker seg tilbake fra sine kongelige plikter.

Nå er det imidlertid ikke hertugparets beslutning som fanger medienes oppmerksomhet, men heller prins Harrys hår.

Flere amerikanske og britiske medier rapporterer at den britiske prinsen skal ha fått behandling for hårtap i all hemmelighet.

Ifølge The Sun er Harry visstnok bekymret for å miste like mye hår som storebroren, prins William (37), og deres far, prins Charles (71).

Derfor skal han angivelig ha besluttet å få behandling for å få håret sitt tykkere. Behandlingen skal ha foregått på Philip Kingsley Trichological Clinic i London.

BEHANDLET I ALL HEMMELIGHET: Prins Harry skal visstnok ha fått behandling for sitt hårtap på en klinikk i London i fjor. Foto: NTB Scanpix
BEHANDLET I ALL HEMMELIGHET: Prins Harry skal visstnok ha fått behandling for sitt hårtap på en klinikk i London i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vekket stor oppsikt

Prins Harry skal ha gjennomgått behandlingen i fjor, og flere hevder at håret til den britiske prinsen har blitt merkbart tykkere siden da.

- Dette selskapet er prestisjetungt. Det er et av de beste stedene i verden. De har en rekke forskjellige behandlinger. De rikeste, mest berømte og med et godt nettverk bruker den. Møtet med Harry gikk bra, forteller en kilde til tabloidavisen.

Det er imidlertid ikke bare prins Harry som skal ha tatt turen innom klinikken, men også hertuginne Meghan skal ha avlagt et besøk før bryllupet deres i mai 2018.

Den eksklusive klinikken ble grunnlagt av den britiske frisøren, Philip Kingsley, som gikk bort i en alder av 86 år i 2016.

- I løpet av sin 65-årige karriere behandlet han håret og styrket moralen til tusenvis av klienter, inkludert skuespillere, modeller, kongelige, profesjonelle idrettsutøvere, journalister og TV-personligheter, heter det på selskapets nettsider, ifølge The Sun.

Harry har tidligere ertet storebroren prins William for hårtapet hans.

- Jeg tror han definitivt er smartere enn det jeg er, men det fant vi ut på skolen sammen med hårtapet hans, har Harry tidligere uttalt, ifølge The Sun.

- Ikke vært snill mot prins Harrys hår

Det skal imidlertid nevnes at Harrys hårtap har fått flere til å heve øyebrynene de siste årene, og flere eksperter har ifølge The Sun lagt merke til at hårtapet utviklet seg som følge av bryllupet med hertuginne Meghan og fødselen av parets sønn, Archie Mountbatten-Windsor.

En av dem er Dr. Asim Shahmalak som i fjor fortalte til den britiske tabloidavisen at farsrollen definitivt ikke har vært snill mot prins Harrys hår.

- Stress er en faktor når det kommer til hårtap, så kampen for å kombinere hans kongelige plikter med ekteskap og det å bli far for første gang kan være en grunn til at håret hans har tynnet seg ut over toppen av hodebunnen, uttalte Shahmalak til The Sun i fjor.

2020: Man kan se en betydelig endring i hårmanken til prins Harry siden 2011. Foto: NTB Scanpix
2020: Man kan se en betydelig endring i hårmanken til prins Harry siden 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
2011: Her er prins Harry avbildet i 2011 og man kan tydelig se at håret var tykkere den gang. Foto: NTB Scanpix
2011: Her er prins Harry avbildet i 2011 og man kan tydelig se at håret var tykkere den gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det startet med prins Philip og har nå blitt sendt videre til prins Charles og sønnene hans, prins William og prins Harry, fortsatte han.

Videre fortalte Shahmalak at rundt 30 prosent av menn har opplevd en form for hårtap etter prins Harrys alder, og at påpekte at det slettes ikke er uvanlig.

Som tidligere nevnt var prins William først ut av de to prinsebrødrene til å oppleve hårtap.

Flere har bitt seg merke i prins Williams hår, blant dem skuespiller Rob Lowe (55) som fikk den rojale fansen til å rase etter en kommentar om den britiske prinsens hårmanke, eller rettere sagt mangelen på den.

TALE: Prins Harry forteller at han og hertuginne Meghan følte at de ikke hadde noen annet valg enn å forlate den kongelige familien. Video: Instagram / Sussexroyal Vis mer

Fikk flere til å rase

I et intervju i fjor med The Daily Telegraph uttalte Lowe at det å se prins William miste håret var en av de mest traumatiske opplevelsene i livet hans.

Kommentaren kom som følge av at skuespilleren fikk spørsmål om han føler seg mer forfengelig enn engelskmenn, hvorpå Lowe kom med følgende svar:

- Kan vi snakke om William? Jeg mener, den fremtidige kongen av landet lar seg selv miste håret. Så når jeg sier at britiske menn setter lista ganske lavt … Altså, å se prins William miste håret var en av de mest traumatiske opplevelsene i mitt liv.

- Han skal jo bli kongen av England en dag! Og … Det finnes en pille, la han til.

TRAUMATISK OPPLEVELSE: Skuespiller Rob Lowe sparte ikke på kruttet når han skulle uttale seg om prins Williams hårtap. Her er William avbildet med hertuginne Kate i fjor. Foto: NTB Scanpix
TRAUMATISK OPPLEVELSE: Skuespiller Rob Lowe sparte ikke på kruttet når han skulle uttale seg om prins Williams hårtap. Her er William avbildet med hertuginne Kate i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En rekke mennesker reagerte på utsagnene til Lowe, og valgte derfor å ty til Twitter for å kommentere skuespillerens kommentar om prins William. Det meldte en rekke amerikanske medier, deriblant US Weekly, People og Express.

Blant annet syntes mange at det var upassende å kommentere andres hårtap.

«Tuller du med meg? Hvorfor i alle dager gjør du narr av noen for å miste håret? Ikke bare prins William, men hvem som helst. Er du virkelig så overflatisk?» skrev en irritert fan til Lowe på Twitter.

En annen påpekte at det er ukult av skuespilleren å henge ut britiske menn over noe så simpelt som hår, mens en tredje skrev at prins William bør være stolt over at han blir eldre med stil.

LES OGSÅ: Derfor bruker han alltid caps

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer