Sarah Ferguson og prins Andrew:

- Har funnet tilbake til hverandre over 20 år etter skilsmissen

En spesiell reise får ryktene til å sette fart.

SAMMEN IGJEN?: Sarah Ferguson og Prins Andrew skilte seg i 1996, men har bevart vennskapet. Nå spekuleres det om de har funnet tilbake til hverandre som par. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN?: Sarah Ferguson og Prins Andrew skilte seg i 1996, men har bevart vennskapet. Nå spekuleres det om de har funnet tilbake til hverandre som par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Helt siden hertuginnen av York, Sarah Ferguson (59), giftet seg med prins Andrew (59) i 1986, har hun, i motsetning til de fleste kongelige, delt flittig av seg i sladrepressen. Hun har stått for en rekke overskrifter, og ikke minst skapt mye hodebry for det britiske kongehuset.

Hun fikk raskt kallenavnet «Fergie», og har vært en favoritt for tabloidmediene helt siden hun først dukket opp i rampelyset.

I 1989 møtte hertuginnen den amerikanske mangemilliardæren Steve Wyatt på en operafestival, mens hun gikk gravid med prinsesse Eugenie (29).

Ifølge Independent hadde de to et forhold bak ryggen på prins Andrew. De to ble avbildet sammen på ferie, og situasjonen ble prekær. Prins Andrew reagerte i 1992 med å søke om separasjon.

Derfor oppsto ryktene

Siden skilsmissen har de to eksene bevart vennskapet, og står sammen gjennom tykt og tynt. Tidligere har Sarah uttalt at eksmannen er den beste mannen hun kjenner, og at de «er skilt med hverandre, ikke fra hverandre».

BEHOLDT VENNSKAPET: Sarah Ferguson og prins Andrew har bevart vennskapet etter skilsmissen. Foto: NTB Scanpix
BEHOLDT VENNSKAPET: Sarah Ferguson og prins Andrew har bevart vennskapet etter skilsmissen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå, over 20 år siden skilsmissen, ser det imidlertid ut til at de skal være romantisk involvert i hverandre igjen, skriver ITV, gjengitt av Contact Music.

Ryktene om en gjenforening mellom duoen begynte å svirre allerede forrige helg, da hertuginnen ble med prins Andrew til kongedømmet Bahrain, hvor han avsluttet en rekke offisielle oppdrag.

Grunnen til at reisen har fått ekstra mye oppmerksomhet er fordi det ifølge nettstedet er første gang på 25 år at «Fergie» er med eksmannen på kongelig besøk.

På reisen var også duoens ene datter, prinsesse Beatrice (30), med. De tre var blant annet på Bahrain Grand Prix sammen, noe hertuginnen har delt med sine 183 000 følgere på Instagram.

Avkrefter romansen

Selv om mange ser på reisen som en bekreftelse på romansen mellom hertuginnen og prins Andrew, har førstnevnte tidligere uttalt at de begge trives med hvordan forholdet de har til hverandre i dag fungerer.

En talsperson for Sarah Ferguson har i etterkant av turen avkreftet romansen overfor The Sun.

- Hertugen og hertuginnen av York er fortsatt gode venner og ingenting har endret seg i forholdet deres, heter det i uttalelsen fra representanten.

DEN GANG DA: Sarah og Andrew sammen i 1994. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Sarah og Andrew sammen i 1994. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om Sarah i alle år har vært en yndling hos pressen, har hun holdt sine innerste følelser godt skjult for omverdenen, og har eksempelvis pratet lite om den høyprofilerte skilsmissen. I november, 20 år etter at hun sist pratet om skandalen, fortalte hun om hvordan forholdet mellom hun og eksmannen er i dag.

- Den 23. juli 1986 var den lykkeligste dagen i livet mitt, har Sarah tidligere uttalt om dagen hun giftet seg med prinsen og ble tildelt hertugdømme over York.

- Andrew er den beste mannen jeg kjenner. Det han gjør for Storbritannia er fantastisk; Ingen vet hvor hardt han jobber for landet sitt. (...) Jeg er så stolt av ham. Jeg står ved hans side og kommer alltid til å gjøre det. Måten vi er på er vårt eventyr, og selv om vi ikke er et par, har vi en stor tro på hverandre, forsatte hun.

LES OGSÅ: Kjendis-sønnen kommer til Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer