FAMILIEIDYLL: Kate og William kunne denne uken endelig ta med seg prins George til familiens nye hjem Foto: All Over Press
FAMILIEIDYLL: Kate og William kunne denne uken endelig ta med seg prins George til familiens nye hjem Foto: All Over PressVis mer

Har flyttet inn i hus med 21 rom

Kate og William har endelig tak over hodet for seg og lille prins George.

SEOGHØR.NO: 22. juli ble hertuginne Kate og prins William foreldre, men først denne uken var familiens rede klart.

Leiligheten i Kensington Palace har vært under oppussing i en lengre periode - og ble forsinket på grunn av asbestfunn.

Nå er imidlertid lukusleiligheten med hele 21 rom ferdig, og ifølge Daily Express flyttet den lille familien på tre inn tidligere denne uken.

OPPVEKST: Prins William vokste opp i Kensington Palace i London. Her skal også hans barn ta sine første steg. Foto: Stella Pictures
OPPVEKST: Prins William vokste opp i Kensington Palace i London. Her skal også hans barn ta sine første steg. Foto: Stella Pictures Vis mer

William er selv vokst opp i Kensington Palace, men det er ikke samme leilighet. Familien har i stedet valgt den som tilhørte dronning Elizabeths avdøde søster, prinsesse Margaret, inntil hennes død i 2002.

Ifølge Daily Express har boligen blitt pusset opp for flere millioner pund, så det skal ikke mangle på noe i familiens nye hjem.

Leiligheten går over hele fire etasjer og har også en idyllisk bakhage, hvor den lille prinsen kan leke når han blir stor nok til det.

William og Kate skal ha vært svært involvert i oppussingen selv, og har valgt en blanding av nytt og gammelt interiør. Et moderne kjøkken, miljøvennlig oppvarming og varmtvannsystem i skjønn forening med tradisjonsrike møbler og malerier som tilhører kongefamilien!

Sikkerhet er også viktig når det kommer til de kongelige. Det hjelper ikke bare med en alminnelig husalarm der i gården. Det har derfor blitt brukt rundt 500.000 pund på sikkerhetstiltak inne i og rundt leiligheten som har fått doble dører, et avansert CCTV-system og et piggete rekkverk.


LES OGSÅ: - Hun kjente meg igjen på sin dødsdag