Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank:

- Har flyttet hjem til foreldrene

Avslører nytt oppholdssted kort tid før familieforøkelsen.

NYTT OPPHOLDSSTED: Prinsesse Eugenie har termin i begynnelsen av dette året. Nå hevdes det at hun og ektemannen Jack Brooksbank har flyttet hjem til prinsessens foreldre. Foto: REX / Shutterstock Editorial / NTB
NYTT OPPHOLDSSTED: Prinsesse Eugenie har termin i begynnelsen av dette året. Nå hevdes det at hun og ektemannen Jack Brooksbank har flyttet hjem til prinsessens foreldre. Foto: REX / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Forrige måned skal prinsesse Eugenie (30) og Jack Brooksbank (35) ha flyttet ut av Frogmore Cottage, bare uker etter at de først flyttet inn. Eiendommen fikk de låne av prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) som brukte millioner på å pusse opp bygningen i 2019.

Summen for oppussingen måtte de tilbakebetale som følge av at de trakk seg tilbake som fremtredende medlemmer av kongefamilien.

- Nå er det tomt igjen. Hvorfor vil ingen bo på Frogmore Cottage? Hva er galt med det stedet, undret en kilde seg overfor The Sun i desember i fjor.

Hjem, kjære hjem

Nå har det imidlertid dukket opp ny informasjon om hvor prinsessen og ektemannens befinner seg. Det kommer frem i en nylig episode av forfatter Omid Scobie's podkast «The HeirPod».

- Vi så i nyhetene for noen uker siden at prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank hadde flyttet inn i Frogmore Cottage. Harry og Meghan hadde åpnet dørene til hjemme sitt til paret, og på mystisk vis var det en artikkel som sa at de hadde flyttet ut, og ingen visste nøyaktig hvor de var, sier ABC News korrespondent Maggie Rulli i podkasten, ifølge Vanity Fair.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer