Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank:

- Har flyttet hjem til foreldrene

Avslører nytt oppholdssted kort tid før familieforøkelsen.

NYTT OPPHOLDSSTED: Prinsesse Eugenie har termin i begynnelsen av dette året. Nå hevdes det at hun og ektemannen Jack Brooksbank har flyttet hjem til prinsessens foreldre. Foto: REX / Shutterstock Editorial / NTB
NYTT OPPHOLDSSTED: Prinsesse Eugenie har termin i begynnelsen av dette året. Nå hevdes det at hun og ektemannen Jack Brooksbank har flyttet hjem til prinsessens foreldre. Foto: REX / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Forrige måned skal prinsesse Eugenie (30) og Jack Brooksbank (35) ha flyttet ut av Frogmore Cottage, bare uker etter at de først flyttet inn. Eiendommen fikk de låne av prins Harry (36) og hertuginne Meghan (39) som brukte millioner på å pusse opp bygningen i 2019.

Summen for oppussingen måtte de tilbakebetale som følge av at de trakk seg tilbake som fremtredende medlemmer av kongefamilien.

- Nå er det tomt igjen. Hvorfor vil ingen bo på Frogmore Cottage? Hva er galt med det stedet, undret en kilde seg overfor The Sun i desember i fjor.

TOMT: Etter at prinsesse Eugenie og ektemannen Jack Brooksbank skal ha besluttet å flytte ut fra Frogmore Cottage, står det igjen tomt. Foto: Steve Parsons / Pa Photos / NTB
TOMT: Etter at prinsesse Eugenie og ektemannen Jack Brooksbank skal ha besluttet å flytte ut fra Frogmore Cottage, står det igjen tomt. Foto: Steve Parsons / Pa Photos / NTB Vis mer

Hjem, kjære hjem

Nå har det imidlertid dukket opp ny informasjon om hvor prinsessen og ektemannens befinner seg. Det kommer frem i en nylig episode av forfatter Omid Scobie's podkast «The HeirPod».

- Vi så i nyhetene for noen uker siden at prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank hadde flyttet inn i Frogmore Cottage. Harry og Meghan hadde åpnet dørene til hjemme sitt til paret, og på mystisk vis var det en artikkel som sa at de hadde flyttet ut, og ingen visste nøyaktig hvor de var, sier ABC News korrespondent Maggie Rulli i podkasten, ifølge Vanity Fair.

Omid Scobie hevder imidlertid å ha svaret, og forklarer at Eugenie og ektemannen skal ha flyttet inn hos prinsessens foreldre Sarah Ferguson (61) og prins Andrew (60) i Royal Lodge i Windsor.

HOS FAMILIEN: Prinsesse Eugenie og ektemannen Jack Brooksbank skal ha flyttet hjem til førstnevntes foreldre. Her er de alle avbildet i 2015. Foto: REX / NTB
HOS FAMILIEN: Prinsesse Eugenie og ektemannen Jack Brooksbank skal ha flyttet hjem til førstnevntes foreldre. Her er de alle avbildet i 2015. Foto: REX / NTB Vis mer

Ifølge Scobie tilbrakte prinsesse Eugenie og Jack også juleferien der og skal ha store planer om å bli boende inntil videre.

- Jeg forestiller meg at det sannsynligvis er der de vil oppholde seg frem til senere i år, forklarer han.

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbank har hittil ikke uttalt seg om den angivelige flyttingen.

OVERRASKER: I den første episoden av prins Harry og hertuginne Meghan sin podcast får vi høre noe helt uventet på slutten. Video: AP/ NTB SCANPIX Vis mer

Bor fortsatt under samme tak

De fleste klør seg nok i hodet over at prinsesse Eugenies foreldre, som skilte seg i 1996, fortsatt bor under samme tak. Ifølge Express har Sarah og prins Andrew klart å beholde det gode vennskapet etter skilsmissen.

- Yorks er en samlet familie. Vi har vist det. Dere så det i bryllupet. Vi stiller opp for hverandre og kjemper for hverandre. Vi respekterer hverandres posisjon og tanker, og vi lytter til hverandre. Barna våre lytter også til oss, var blant det Sarah fortalte om forholdet til eksmannen i et intervju med Daily Mail i 2018, gjengitt av Express.

Det er ikke første gang prinsesse Eugenie og Jack bor i Royal Logde. Under lockdown i fjor valgte de også å bosette seg der, ifølge Scobie. Dette ble for øvrig bekreftet av Sarah Ferguson da hun gjestet en episode av Darlton Harris' podkast «City Island» i fjor, ifølge Vanity Fair.

NORMAL OPPVEKST: Ekteparet skal ha et ønske om at det kommende barnet ikke får noen form for kongelig tittel. Foto: Alex Bramall / REX / NTB
NORMAL OPPVEKST: Ekteparet skal ha et ønske om at det kommende barnet ikke får noen form for kongelig tittel. Foto: Alex Bramall / REX / NTB Vis mer

- Datteren min giftet seg med Jack, herregud, var det i oktober i fjor? Nei, det var i oktober året før. Og selvsagt, etter at de giftet seg har hun bodd borte. Jeg har ikke sett henne så mye, og nå har det vært så fint å tilbringe kvalitetstid med henne, var blant det Sarah uttalte i podkasten.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

Vil ikke ha kongelig tittel

At prinsesse Eugenie og Jack skal ha flyttet inn til førstnevntes foreldre kan potensielt være en del av ekteparets planer om å gi det kommende barnet sitt et så normalt liv som mulig til tross for deres kongelige status.

I september i fjor fortalte en familievenn til Vanity Fair at ekteparet ikke ønsker at barnet deres skal ha en kongelig tittel.

- Eugenie vet at en tittel kan være både en forbannelse og en velsignelse, og hun og Jack vil at barnet deres skal leve et vanlig liv og til slutt jobbe for å tjene penger. Titler spiller virkelig ingen rolle for Jack og Eugenie, de vil bare ha et lykkelig, sunt barn, sa kilden den gang.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

Fødsel rett rundt hjørnet

Familievennens uttalelse kom samme måned som gravidnyheten ble kjent. I pressemeldingen kom det frem at ekteparets barn melder sin ankomst i begynnelsen av 2021.

Prinsesse Eugenie og Jack har vært et par i ti år, og giftet seg i oktober 2018. Det kongelige bryllupet bød selvsagt på celebre gjester - og en overdådig bryllupskjole.

I en hvit kreasjon designet av britiske Peter Pilotto og Christopher De Vos, et merke som ble etablert i London i 2007, fikk prinsesse Eugenie sitt ja den 12. oktober i 2018. Tiaraen hadde hun lånt av bestemor dronning Elizabeth (94), og den ble laget i 1919. Den er utsmykket med smaragder og diamanter.

LES OGSÅ: - Sjokkbeskjeden knuste meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer