Hertuginne Meghan og prins Harry:

- Har fått nok

Meghan og Harry tilbringer angivelig mer tid fra hverandre.

RYKTEFLOM: For tiden herjer bruddryktene rundt prins Harry og hertuginne Meghan. Foto: John Rainford/Splash News/NTB
RYKTEFLOM: For tiden herjer bruddryktene rundt prins Harry og hertuginne Meghan. Foto: John Rainford/Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tiden er det delte meninger om hvordan det går i ekteskapet til prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41). Paret kunne nylig feire fem års bryllupsdag, men ifølge en rekke utenlandske medier skal det gå mot slutten for hertugparet av Sussex.

Foreløpig er det likevel bare Harry og Meghan som faktisk vet hva som er ståa, men ifølge den britiske journalisten og forfatteren Petronella Whyatt skal paret tilbringe mye tid fra hverandre om dagen.

- Venner av meg som bor nær dem møter stadig Meghan på fester om dagen. Det virker som hun lar Harry være hjemme, sier journalisten til The Sun.

Ifølge avisen skal paret også fokusere på forskjellige ting for tiden, da prinsen jobber med Invictus Games som han arrangerer hvert år.

- Realitystjerner

Den amerikanske komikeren, podkasteren og skuespilleren Tim Dillon sier at det kongelige paret bare vil henge med kjendiser, og hevder å ha sett meldinger fra Meghan til ulike stjerner.

- De er nesten realitystjerner som prøver å klandre seg fast til hva som helst, sier han blant annet til avisen.

Videre hevder han at 41-åringen trygler stjerner om å tilbringe tid med henne og at hun prøver «å komme seg steder». Det skal riktignok nevnes at det ikke er kjent hvilke kjendiser det er snakk om.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer