Prins Harry:

Har fått jobbtilbud fra Burger King

Burgergiganten spøker om at prins Harry får beholde kronen.

JOBBTILBUD: Prins Harry har fått flere tilbud fra Burger King, og de mener han vil passe jobben perfekt. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix
JOBBTILBUD: Prins Harry har fått flere tilbud fra Burger King, og de mener han vil passe jobben perfekt. Foto: Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag er det en uke siden prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) sjokkerte en hel verden da de slapp pressemeldingen om at de trekker seg tilbake fra sine offentlige roller.

Den siste uken har det blitt skrevet opp og ned om hertugparets beslutning, og krisemøter i den britiske kongefamilien har blitt avholdt.

I meldingen, som kom på Harry og Meghans Instagram-profil, påpekte paret at de vil fortsette å støtte dronning Elizabeth (93), men at de blant annet ønsker å bli økonomisk uavhengige.

I ettertid har det imidlertid kommet fram at paret trolig ikke vil slite økonomisk, da den tidligere «Suits»-skuespilleren har hatt en solid skuespillerkarriere, mens Harry også står godt i det økonomisk.

Og nå kan de se ut til at jobbtilbudene kommer på løpende bånd for det mye omtalte hertugparet.

For bare et par dager siden skrev The Times at Meghan har skrevet en kontrakt med Disney, hvor de skal bruke hennes stemme i bytte mot en donasjon til organisasjonen Elephants Without Borders.

STRID: Det skal være stor uenighet innad i den britiske kongefamilien etter at det ble klart at Meghan og Harry ønsker å trekke seg tilbake. Se og Hørs kongehusekspert forklarer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jobbtilbud

For Harry sin del har det imidlertid kommet det mange kanskje vil si er et noe uventet jobbtilbud.

På Twitter har nemlig burgergiganten Burger King tilbudt den britiske prinsen jobb, og han får til og med beholde kronen sin, skriver de.

«Harry, denne kongelige familien tilbyr deltidsstillinger», står det i en av Twitter-meldingene.

«Du har alltid en jobb i vårt kongerike», skriver de videre.

«Hvis du ser etter jobb, så har vi en ny krone til deg», spøker de videre, og legger til at prinsen vil passe Burger King-kronen perfekt.

Ifølge Daily Star skal Burger King Argentina ha skrevet følgende til prinsen:

«Kjære hertug. Du kan nå se etter din første jobb uten å måtte gi fra deg kronen».

- Styrtrike

Ifølge den britiske kongehuseksperten Marlene Koenig, har Harry og Meghan primært livnært seg på apanasjen fram til nå, som har stått for alt av utgifter til deres offisielle oppgaver, og lønn til assistenter og liknende, skriver E! News.

Selv om apanasjen etter alt å dømme forsvinner, vil hertugparet trolig ikke lide noen nød.

Ifølge ovennevnte nettsted arvet nemlig Harry og storebror William (37) svimlende 21 millioner pund, eller omtrent 244 millioner norske kroner, da deres mor, prinsesse Diana, gikk bort i 1997.

SESONGFINALE: TV-stjerne Meghan Markle gjør avkall på yrket som skuespiller når hun gifter seg med Storbritannias prins Harry den 19. mai 2018. Helt på slutten av sesong syv, som går på lufta i USA i disse dager, gifter rollefiguren hennes, Rachel Zane, seg tilsynelatende med sin utkårede, Mike Ross (Patrick J. Adams). Vis mer

Diana arvet selv hele fem millioner pund av sin adelige far, som ble delt på midten mellom sønnene etter hennes bortgang. Dette skal ha blitt investert i fond, som har gitt god avkastning.

Se og Hørs kongehusekspert, Anders Johan Stavseng, uttalte nylig at han tror paret kan tjene seg styrtrike på egen hånd.

- Ved å beholde hertuginnetittelen kan Meghan for eksempel gjøre som hertuginnen av York, Sarah Ferguson (ekskona til prins Andrew, journ.anm.), som har dratt inn millioner på å signere porselen og selge slankebøker.

Her til lands har som kjent prinsesse Märtha Louise (48) valgt å trekke seg fra kongelige plikter, for å bli økonomisk uavhengig. Selv om Märtha har fått lov til å beholde prinsessetittelen, dukker det opp stadige nye diskusjoner om hvorvidt hun burde ha den.

LES OGSÅ: - Han er såret etter all hjelpen han har gitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer