Har brutt all kontakt med kongen

- Vi har ingen kontakt lenger, jeg og kongen.

SPØR OM KONGEN: Anders Lettströms kontakt med det svenske kongehuset på en side og angivelig kriminelle miljøer på den annen, har ikke bidratt til å bedre kong Carl Gustafs tynnslitte ry. Foto: Stella
SPØR OM KONGEN: Anders Lettströms kontakt med det svenske kongehuset på en side og angivelig kriminelle miljøer på den annen, har ikke bidratt til å bedre kong Carl Gustafs tynnslitte ry. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kong Carl Gustafs (64) barndomsvenn Anders Lettström har dominert skandaleoverskriftene i Sverige det siste året. I sjokkboken om den svenske monarken ble det avslørt at Lettström var fast gjest sammen med «kungen» på flere strippeklubber opp gjennom årene.

Senere ble det kjent at Lettström gikk i forhandlinger med kriminelle miljøer i Stckholm for å hindre at kompromitterende bilder av Carl Gustaf ble offentliggjort.

- Vi har ingen kontakt lenger, jeg og kongen. Det er en konsekvens av det som har skjedd. Samtidig tror jeg det er ganske sunt for både han og meg at vi lar dette roe seg ned litt, sier Anders Lettström i intervjuet hos Skavlan ifølge Aftonbladet.

Intervjuet sendes på NRK fredag klokken 21.25.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Benekter at han er «Kåte-Fredrik»

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer