- Har alltid ønsket meg en søster

Prins Harry ekstatisk over at William endelig fridde.

EKSTATISK: Prins Harry skal være overlykkelig over at storebror, prins William, endelig har fridd til Kate Middleton. Her er de to brødrene avbildet sammen i Botswana i juni i år.  Foto: Stella Pictures
EKSTATISK: Prins Harry skal være overlykkelig over at storebror, prins William, endelig har fridd til Kate Middleton. Her er de to brødrene avbildet sammen i Botswana i juni i år. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:   Tirsdag kom endelig nyheten alle briter har ventet på de siste månedene - nemlig at prins William (28) har forlovet seg med sin kjære, Kate Middleton (28).

Paret, som har vært sammen i åtte år, forlovet seg under en privat ferietur i Kenya i oktober, og ringen William fridde med var hans mor, avdøde prinsesse Dianas, forlovelsesring.

En rekke profilerte personligheter har gratulert det lykkelige paret med deres forlovelse, deriblant prinsens bestemor, dronning Elizabeth, statsminister David Cameron, samt prinsens far, prins Charles.

Også lillebror, prins Harry (26), som er ventet å bli Williams forlover, kunne tirsdag fortelle at han var «overlykkelig» over nyheten, og gledet seg voldsomt, skriver AFP.

- Jeg er overlykkelig over at broren min har spurt. Dette betyr at jeg får en søster, noe jeg alltid har ønsket meg, sier Harry gjennom sin talsperson.

26-åringen trener for å bli en helikopterpilot i the Army Air Corps, og skal ha vært på øvelse da han fikk beskjeden.

Han og William, som er redningspilot i the Royal Air Force, har alltid vært svært nære hverandre, og spesielt etter Dianas død i 1997, har de to hatt et tett og sammensveiset forhold.

Det har rast en rekke debatter om bryllupet etter at forlovelsen ble kjent tirsdag, og ifølge The Telegraph er det sannsynlig at Harry, også kjent som «partyprinsen» i Storbritannia,  vil være ansvarlig for Williams utdrikningslag, siden han antagelig blir forlover.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Frieriet kom som en overraskelse