Håper på kongelig statistrolle

Mary og Camilla skal besøke settet til «Forbrytelsen».

KONGELIG BESØK: Gjengen i Forbrytelsen får snart besøk av kongelige.
KONGELIG BESØK: Gjengen i Forbrytelsen får snart besøk av kongelige. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nå er det danske programmet klart for prins Charles (65) og hertuginne Camillas (67) besøk i Danmark, og en av de store overraskelsene er et besøk på settet til innspillingen av «Forbrytelsen».

Den populære krimserien, som nå er i gang med innspilling av tredje sesong er umåtelig populær i England. Der har den fått navnet «The Killing». Det kongelige besøket på settet kan tyde på at Camilla er stor fan av den populære TV-serien, som også har gått sin seiersgang på norske TV-skjermer.

Det er kronprinsesse Mary (40) som skal ta med hertuginnen på settet. Nøyaktig hva som skjer er ikke klart – men om de kongelige ønsker en liten statistrolle vil nok regissøren juble – og britene vil også få seg en hyggelig overraskelse når tredje sesong blir vist i England.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå er dåpsdatoen satt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer