Prins Andrew:

- Hans tid kan være over

Prins Andrew kan angivelig komme til å trekke seg tilbake fra det kongelige livet for godt.

FERDIG?: Ifølge The Sunday Times kan prins Andrews tid i det kongelige rampelyset snart være over. Her er han med datteren prinsesse Beatrice. Foto: NTB Scanpiz
FERDIG?: Ifølge The Sunday Times kan prins Andrews tid i det kongelige rampelyset snart være over. Her er han med datteren prinsesse Beatrice. Foto: NTB Scanpiz Vis mer
Publisert

I fjor høst trakk dronning Elizabeths (94) sønn Prins Andrew (60) seg tilbake fra alle sine kongelige plikter i uoverskuelig fremtid. Beslutningen ble tatt etter at 60-åringens kobling til den overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epstein ble brettet ut i mediene.

Prinsen trakk seg tilbake i lang tid på grunn av mediekjøret, og bortsett fra en opptreden sammen med dronningen i januar, har den mye omtalte 60-åringen knapt vært å se i offentligheten. Og slik kommer det trolig til å fortsette å være. The Sunday Times skriver nemlig at prins Andrew neppe vil komme til å gjenoppta sine kongelige plikter igjen.

Avisen skriver at kongefamilien angivelig skal ha bestemt at prinsen skal trekke seg tilbake fra det offentlige livet på grunn av Jeffrey Epstein-avsløringene som ble rullet opp i pressen i fjor.

Det betyr at han trolig ikke vil representere det britiske kongehuset i fremtiden, og heller ikke gjenoppta sine kongelige plikter etter at han trakk seg tilbake, ifølge The Sunday Times. Det skal riktignok understrekes at disse opplysningene ikke er bekreftet fra offisielt hold.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer