Dronning Margrethe av Danmark:

Handlet uten prins Henrik etter kongekrangel

Dronningen av Danmark dro på matmarked alene da hun reiste til Frankrike for å besøke ektemannen.

MORGENMAT: Dronning Margrethe dro ut for å handle mat tidlig om morgenen i den franske byen. Prins Henrik var ikke å se. Foto: Dan Mariegaard / Seoghør.dk
MORGENMAT: Dronning Margrethe dro ut for å handle mat tidlig om morgenen i den franske byen. Prins Henrik var ikke å se. Foto: Dan Mariegaard / Seoghør.dk Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Sent i går kveld ankom dronning Margrethe (77) av Danmark byen Château de Cayx i Frankrike.

Der skal hun tilbringe et par dager på ferie med ektemannen prins Henrik (83).

Landet er prins Henriks fødested, men han ble igjen hjemme da dronningen dro for å handle mat i dag tidlig, ifølge danske Se og Hør.

Margrethe av Danmark viste med andre ord at hun ikke ligger på latsiden midt i den pågående diskusjonen om hvorvidt Henrik skal gravlegges ved siden av henne eller ikke.

Fikk ikke intervjue dronningen

Danske Se og Hør skriver at dronningen ankom sentrum i Cayx i en BMW sammen med to livvakter allerede klokken kvart på ti på morgenen i dag.

Sammen kjørte de rundt og besøkte flere butikker, før de besøkte et matmarked som dronningen alltid handler i når hun besøker ektemannens hjemland.

Ifølge fotografene og journalistene til stede, virket 77-åringen frustert og i dårlig humør. Dronningen ville ikke snakke med pressen, og de ble stadig omdirigert vekk fra henne.

Saken fortsetter nedenfor.

Full krangel om begravelse

Tidligere denne måneden overrasket prins Henrik alle da han uttalte at han ikke ønsket å begraves ved siden av sin kone, dronning Margrethe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer