Prins William og hertuginne Kate:

Hånd i hånd med Cruise

Strålte på filmpremiere.

RØD LØPER: Hertugparet strålte på rød løper sammen med skuespiller Tom Cruise. Foto: AP / Dan Kitwood / NTB
RØD LØPER: Hertugparet strålte på rød løper sammen med skuespiller Tom Cruise. Foto: AP / Dan Kitwood / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager er det premiere for Tom Cruise (59) sin nye film «Top Gun: Maverick», som er oppfølgeren til klassikeren «Top Gun» fra 1986.

I den anledning har Cruise tatt turen til Leicester Square i London. Der befinner også prins William (39) og hertuginne Kate (40) seg.

Hertugparet strålte derfor side om side med Cruise på den røde løperen i forkant av filmvisningen.

FILMVISNING: Her står Hertugparet sammen med Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller og produsent Jerry Bruckheimer. Foto: Reuters / Henry Nicholls / NTB
FILMVISNING: Her står Hertugparet sammen med Tom Cruise, Jennifer Connelly, Miles Teller og produsent Jerry Bruckheimer. Foto: Reuters / Henry Nicholls / NTB Vis mer
Da prins William og hertuginne Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

- Vi har mye tilfelles

Prinsen, som selv har vært helikopterpilot i Royal Air Force, og hertuginnen ble også introdusert for de andre skuespillerne i filmen.

- Vi har mye til felles. Vi begge elsker England og vi er begge flygere. Vi begge elsker å fly, uttalte Cruise om prinsen til My London under premieren.

FELLES: Tom Cruise og prins William har mye til felles, ifølge skuespilleren. Foto: AP / Dan Kitwood / NTB
FELLES: Tom Cruise og prins William har mye til felles, ifølge skuespilleren. Foto: AP / Dan Kitwood / NTB Vis mer

Dette er imidlertid ikke første gangen hertugparet får se filmen. Ifølge People skal de nemlig ha fått se filmen under en spesialvisning før selve premieren - fordi William skal være en stor fan av den originale filmen.

LES OGSÅ: Prins William og hertuginne Kate: - Han var svært usikker på forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer