HØSTER KRITIKK: Ari Behns utspill om at han er vanskelig å leve sammen med, vekker oppsikt også i Sverige. Foto: Stella Pictures
HØSTER KRITIKK: Ari Behns utspill om at han er vanskelig å leve sammen med, vekker oppsikt også i Sverige. Foto: Stella PicturesVis mer

- Han ville ikke fått opptre slik i Sverige

Svenske journalist hevder Ari Behns skandaleintervju var planlagt.

SEHER.NO: Prinsesse Märtha Louises ektemann Ari Behn (37) vakte oppsikt da han i september sa i et intervju med bladet Massiv at han føler seg deprimert og at han er en vanskelig ektemann å leve sammen med.

Intervjuet har også skapt overskrifter i Sverige, der kronprinsesse Victorias forlovede Daniel Westling og prinsesse Madeleines forlovede Jonas Bergström ikke har hatt noen medieutspill etter at de fikk kongelige kjærester.

- Det er helt utenkelig at at en som blir inngiftet i den svenske kongefamilien skulle kunne opptre slik som Ari Behn.

- Jeg synes han er en frisk, hyggelig og spontan kar, men han er gift med en prinsesse, og han har tre små barn. Da kan han ikke lenger si og gjøre akkurat som det passer ham. Han må innse at han er en del av den kongelige familien, sier kongreporter i den svenske avisa Expressen, Johan T. Lindwall, til VG.

Kongereporter i Svensk Damtidning, Daniel Nyhlen, beskylder Ari Behn - som for tiden er aktuell med boken "Vivian Seving etc."- for å være en dobbelmoralist.

Han mener Behns skandale-intervju var nøye planlagt.

- Det er blitt Ari Behns image å være en såret forfatter. Jeg synes det er dobbeltmoralistisk på den ene siden å stille opp i intervjuer når det passer ham, men samtidig skjelle ut journalister og medier som kritiserer ham, sier han til VG.

Ari Behn har ikke kommentert kritikken fra de svenske journalistene.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
 
LES OGSÅ: Støtter Ari etter sjokk-intervju