FORELSKET: Lindsay Lohan skal ifølge kilder gjøre hva som helst for å få en sjanse med prins Harry. Foto: All Over Press
FORELSKET: Lindsay Lohan skal ifølge kilder gjøre hva som helst for å få en sjanse med prins Harry. Foto: All Over Press Vis mer

- Han ville falt for meg om vi møttes

Lindsay Lohan har en ny mann i kikkerten.

Publisert
MED KJÆRESTEN: Prins Harry dater for tiden Cressida Bonas. Foto: Stella Pictures
MED KJÆRESTEN: Prins Harry dater for tiden Cressida Bonas. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Skandalestjernen Lindsay Lohan (27) er stormforelsket i Storbritannias prins Harry, og er overbevist om at han ville falt for henne om de hadde møtt hverandre. Det forteller en kilde til tabloidavisen National Enquirer.

- Lindsay har alltid likt Harry. Hun sikler etter ham hver gang han er på TV og forteller ofte om hvor perfekt hun synes han er, hvor mye hun elsker dialekten hans, og hvor fantastisk de ville vært i senga sammen. Hun sier: Hvis jeg bare kunne møtt ham én gang, vet jeg at han ville valgt meg, forteller kilden ifølge nettstedet Contactmusic.com.

Lohan tilbragte starten av året i London, men har nå fløyet tilbake til USA for å delta på Sundance-festivalen. Hun har imidlertid planer om å reise tilbake til London snart.

Prins Harry er for tiden sammen med sosietetsjenta Cressida Bonas. Men Lohan er sikker på at hun vil velge henne i stedet, om hun får sjansen til å møte ham.

- Hun er overbevist over at Harry kommer til å falle for sjarmen hennes. Hun ønsker virkelig å få ham til sengs, og er villig til å gjøre nesten hva som helst for å få det til å skje.

LES OGSÅ: Frykter nakenbilder på avveie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer