<strong>IKKE INTERESSERT:</strong> Ifølge kilder skal Chelsy Davy ikke være interessert i et giftermål. Hun vil satse på sin egen karriere. Foto: AP
IKKE INTERESSERT: Ifølge kilder skal Chelsy Davy ikke være interessert i et giftermål. Hun vil satse på sin egen karriere. Foto: AP Vis mer

- Han vil gifte seg med Chelsy

Prins Harry ønsker å slå seg til ro. Men det kan bli vanskelig.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britiske Prins Harry (26) skal være klar til å gifte seg med «av-og-på»-kjæresten Chelsy Davy (25). Det skriver bladet Life & Style Magazine.

Paret møttes for første gang i Sør-Afrika i 2004, men gjorde det slutt i 2010. I februar i år ble derimot paret sammen igjen. Nå skal Harry ha lyst til å slå seg til ro.

- Harry har fortalt Chelsy at han er klar for å slå seg til ro for godt med henne og gjøre tingene offisielle, forteller en kilde til bladet ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Det ble spekulert i om forholdet hadde kjølnet igjen, da Harry og Chelsy ble observert i hvert sitt kjøretøy etter bryllupsfesten for Prins William og Kate Middleton i slutten av april. Ifølge bladet er spekulasjonene ikke riktige.

- Harry har blitt anklaget for å være utro mot henne i fortiden, og vennene hennes ba henne om å droppe ham fordi han ikke var bra for henne. Nå er situasjonen en helt annen. Harry ønsker å ta ett steg videre med henne, og har til og med spurt Chelsys nærmeste venner om å overbevise henne om at det er verdt å ta sjansen.

Likevel skal ikke Chelsy være interessert i et giftermål.

- Harry er veldig glad i Chelsy og vil at alt skal ordne seg. Han har nevnt giftermål tidligere, stort sett når han er full, men Chelsy har tonet det hele ned hver gang. Hun har sett hva Kate har gått gjennom og hvor mye hun har ofret, og mener at det ikke er noe for henne, sier kilden.

Davy ønsker å prioritere sin egen karriere for tiden, og bladet skriver at 25-åringen ikke er spesielt glad i all oppmerksomheten hun får når hun dater en av verdens mest kjente personer.

- Chelsy syntes bryllupet var vakkert og hun hadde det veldig morsomt, men et giftermål kommer ikke til å skje for henne. Hun ønsker frihet og vil starte en karriere. Det er hovedfokuset for henne for øyeblikket. Hun og Harry får se an hvordan det går, men sannheten er at hun ikke egentlig liker oppmerksomheten som kommer med å date en prins.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Forlot bryllupsfesten i hver sin bil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer