SAMBOERE: Chelsy Davy har gitt prins Harry nøklene til sitt hjem.
SAMBOERE: Chelsy Davy har gitt prins Harry nøklene til sitt hjem.Vis mer

- Han var der hver helg

Nå har Prins Harry flyttet inn med sin prinsesse..

SEHER.NO:  Prins Harry er for tiden fullt opptatt med helikopterpilot treningen, hvor han har base hele uken. Men i helgene har prinsen fått et nytt hjem.

Daily Mail kan informere om at prinsens kjæreste - som han nylig ble sammen med igjen- Chelsy Davy har gitt han nøklene til sin tre-roms leilighet.

Og det er ikke bare prinsen som får lov til å flytte inn. Chelsy har også gitt hans livvakter lov til å ha sin base i hennes leilighet.


24-åringen - som opprinnelig kommer fra Zimbabwe- har tatt pause fra jobben for et advokatfirma slik at hun kan reise frem til sommeren. For tiden er hun på ferie i Sør Afrika.


Chelsy og Harry feiret nyttårsaften sammen i Mauritius sammen med hennes foreldre og bror. Og det sies at de "elsker" sin mulige svigersønn.

Og ifølge hennes venner, var Harry alltid å se i leiligheten -som hennes foreldre kjøpte til henne- lenge før han fikk nøkler.

- Han var hos henne hver helg, og nå har livvaktene hans flyttet inn de også, sier en kilde.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES MER: Se, nå er de sammen igjen!